iskrena objava

Marina Orsag progovorila o velikoj obiteljskoj tragediji: 'Ubio je moju mamu'

Zagreb: Sanja, Marinko i Zec pjevaju najveće hitove grupe Novi fosili u Lisinskom
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/7
12.08.2024.
u 17:05

Marinina majka izgubila je život u prometnoj nesreći, a naša komičarka napisala je kako se osjeća nemoćno, te da je bol i tuga nakon godinu dana još jača.

Komičarka Marina Orsag na Facebooku se prisjetila velike obiteljske tragedije koju je preživjela. Marinina majka izgubila je život u prometnoj nesreći, a naša komičarka napisala je kako se osjeća nemoćno, te da je bol i tuga nakon godinu dana još jača. - Na današnji dan u otprilike ove sate primila sam najgoru vijest u svom životu. Pijani lik koji ne poštuje ograničenja brzine ubio je moju mamu. Zašto to sada pišem ponovo? Zato što taj lik i dalje šeće slobodno po cesti, manipulira, laže, dodatno traumatizira našu obitelj, a mi se još nadamo i čekamo da hrvatsko pravosuđe napokon odradi svoj posao i on završi u zatvoru - započela je objavu Orsag i nastavila:

 

 

- To su stvarni problemi naše države i moramo pod hitno to osvijestiti. Savršeni uvjeti za sve vrste kriminala i dno dna od pravosuđa. I što je najgore, osobu s većom potrebom za pravdom i dokazivanjem iste od moje majke nisam upoznala, a sad je sama ne dobiva. Osjećaj nemoći je neopisiv, a bol i tuga nakon godinu dana je još i jača jer je zamotana u bijes prema njemu i našem pravosuđu. A svi dokazi su tu, sve je jasno crno na bijelo.

VEZANI ČLANCI:

Napisala je kako je njena mama bila predivna samohrana majka.  - Ona je bila predivna samohrana majka koja je nesebično davala ne samo nama, već svima oko sebe i bez nje bi jako puno ljudi bilo manje sretno. Hvala svima na podršci, nema predaje dok govno ne dobije što je zaslužilo iako niti to nikada neće biti adekvatna kazna za njegov zločin. Zaslužuje najgori životni mrak jer ubio je sunce. Volim te - zaključila je Marina. 

VIDEO Pozadina otkazivanja koncerta Taylor Swift: Mladić (19) se nedavno priključio IS-u, planirao napad s još jednim

Komentara 3

DU
Duupin
18:03 12.08.2024.

Mržnja neće pomoći

Avatar patkovic
patkovic
17:13 12.08.2024.

ako lik ima štelu sve će se srediti na institutu

ME
Melada
18:11 12.08.2024.

Lika ulovit u vrecu i pritvoriti ga do poziva na sud pa pnda opet do pravomocne presude.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije