Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorila dušu

Martina iz 'Survivora': 'Nisam imala obitelj. Oni su mi spasili život'

Foto: Nova TV
1/7
28.03.2024.
u 15:00

Dok se približava odlučujući trenutak na plemenskom vijeću, kandidati moraju razmisliti o tome koga će nominirati za duel. Ne propustite novi nastavak Survivora koji je prepun uzbuđenja i neočekivanih obrata.

Uzbudljiva nova epizoda Survivora u kojoj će se timovi natjecati za plemenski imunitet, donosi napetost, izazove i dinamične obrate. Prije odlaska na poligon, Martina, koja je odrasla u domu, podijelit će svoje duboke osjećaje zahvalnosti prema okruženja u kojem je odrasta. „Ako već nisam mogla odrasti u obitelji, onda sam odrasla na najboljem mogućem mjestu. Puno mi znače. Doslovno su mi spasili život i tete su ga okrenule u pravom smjeru. Sve što jesam, to sam zahvaljujući njima. Kako ovdje imam vremena razmišljati, shvatila sam koliku sam sreću imala s obzirom na to da nisam imala obitelj u kojoj ću odrastati, imala sam najbolju zamjensku“, ispričat će Martina.

U plavom plemenu pred igru na poligonu odvit će se prava drama koja će svoj epilog dobiti na plemenskom vijeću. Naime, Vojislav će suočiti Ivanu s izjavama koje je navodno uputila Mitru i Vesni, a to je da nagovara ljude da glasaju za njega na plemenskom vijeću, a ne za Varju koja je ugrožena u kampu. Vojislav će Ivanu nazvati „narcisoidnom manipulatoricom“, ali veoma brzo će saznati tko je osoba koja mu zapravo reže granu na kojoj sjedi.

VEZANI ČLANCI:

Dok se približava odlučujući trenutak na plemenskom vijeću, kandidati moraju razmisliti o tome koga će nominirati za duel. Ne propustite novi nastavak Survivora koji je prepun uzbuđenja i neočekivanih obrata.

VIDEO William je odgovorio Harryju na privatnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije