'VEČERA ZA 5'

Mateja je za svoju večeru osvojila 37 bodova i dobro zabavila društvo: 'Bila je odlična, vesela i vedra'

Foto: RTL
1/10
12.09.2024.
u 19:00

Večeras je Mateja ugostila ostatak ekipe u svom domu te osvojila 37 bodova, detalje doznajte u nastavku teksta.

Mateja je ugostila svoje protukandidate četvrtog dana zagorskog tjedna 'Večere za 5'. Za svoju večeru osvojila je 37 bodova. Od Višnje i Viktorije dobila je po deset bodova, od Martina devet jer mu je kotlet u glavnom jelu bio suh, a Maja, kojoj je umak u glavnom jelu bio rijedak, a desert prekiseo, dodijelila je Mateji osam bodova.

Večerašnja domaćica priznala je kako je već imala probnu večeru tijekom koje je jela koja će poslužiti protukandidatima poslužila svojim prijateljima. Domaćica je pripremu započela desertom naziva 'H dolini nježnoj', tartom od malina s kremom od bijele čokolade i krem sira. Predjelo 'Na malenom brijegu' sastojalo se od piletine omotane u špek, a tu rolicu je zatim stavila u tijesto koje je sama mijesila i isplela pletenicu. Na kraju je pripremala glavno jelo, kotlet punjen svježim sirom i vlascem s prilogom štruce od kruha sa špekom i lukom, nazvano 'Med oblaki'. Višnja, Viktorija, Maja i Martin s veseljem su čekali večeru kod Mateje od koje su očekivali ukusna jela, dobru atmosferu i puno smijeha.

Mateja je svoje goste dočekala uz aperitiv i ponudila im domaće likere. Višnja se odlučila za višnjevac, kao i svaku prethodnu večer te ovaj put napokon ostala zadovoljna slatkoćom pića, dok su se ostali odlučili za liker od nara. „Mateja je na aperitivu bila odlična, bila je vesela i vedra“, zadovoljno je komentirala najstarija članica ovotjedne ekipe. Predjelo 'Na malenom brijegu' je impresioniralo goste izgledom, svidio im se i okusom, a Višnja, iako svoje predjelo nije pojela do kraja, rekla je kako joj je bilo prefino. Glavno jelo 'Med oblaki' također je goste oduševilo izgledom.

 

1/10

 

VEZANI ČLANCI:

 

Za stolom je vladala tišina što je Mateji sumnjivo jer su se jučer puno smijali, ali Viktorija joj je rekla da je to zato što su svi posvećeni jelu. Ipak, s dolaskom tarta od malina 'H dolini nježnoj' krenule su Višnjine dvosmislene pošalice pa su se ubrzo za stolom svi počeli smijati. U dobrom raspoloženju domaćica je gostima podijelila prigodne poklone – domaći med i posebne 'Večera za 5' daske za rezanje. Zatim su stigli i pjevači i svirači, koji su dodatno uveselili društvo koje je zapjevalo i zaplesalo uz domaće zagorske pjesme. Iako su svi bili zadovoljni večerom, Mateja ipak nije osvojila maksimalan broj bodova. Viktorija i Višnja bile su oduševljenje večerom i domaćici dale maksimalni broj bodova, dok su joj Martin i Maja dali nešto niže ocjene - Martin 9, a Maja 8. Tako se Mateja našla na drugom mjestu, koje dijeli s Viktorijom, s osvojenih 37 bodova.

A hoće li Višnja osvojiti maksimalan broj bodova i preoteti Martinu vodstvo - ne propustite u novoj epizodi 'Večere za 5' od 17.50 sati na RTL-u ili odmah na platformi Voyo.

 

VIDEO: Herojski čin Bon Jovija: Prišao je ženi koja je stajala na rubu mosta i pružio joj ruku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije