Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNI NOGOMETAŠ

Mateo Kovačić ponosi se prekrasnom ženom Izabel, a sada znamo da su mu i sestre prave ljepotice

Foto: Instagram
1/8
23.07.2021.
u 14:30

Nedavno Izabel i Mateo krstili sina Ivana pa su nogometaševe sestre i na svojim društvenim mrežama pokazale djelić atmosfere, a Mateo je to objavio na svom profilu.

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić na društvenim mrežama često objavljuje fotografije supruge Izabel, a nedavno je na Instagramu objavio i zajedničku fotografiju sa sestrama Katarinom i Jelenom. 

Nedavno Izabel i Mateo krstili sina Ivana pa su nogometaševe sestre i na svojim društvenim mrežama pokazale djelić atmosfere, a Mateo je to objavio na svom profilu. 

Foto: Instagram

Supružnici inače rijetko objavljuju slike sina na društvenim mrežama, no Izabel je podijelila nekoliko videa na Instagram storyju na kojima se mogao vidjeti djelić atmosfere s Ivanovog krštenja. Iako točnu lokaciju nisu otkrili, na snimkama se može vidjeti da je proslava bila uz more te da im je svirao saksofonist. Izabel je također podijelila snimku na kojoj se vidi raskošno uređen prostor, a prevladavale su neutralne boje kao i prozirna ploča s Ivanovim imenom i datumom krštenja koja je ukrašena cvijećem. S malenim Ivanom pozirao je i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić.

Podsjetimo, Izabel i Mateo upoznali su se u crkvi svetog Antuna u Sesvetskim selima u kojoj  su se i vjenčali 2017. godine nakon dugogodišnje veze, a prije devet mjeseci postali su roditelji sina.

VIDEO: Albina igrala nogomet na humanitarno-sportskom spektaklu

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije