Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigla prinova

Mike Myers postao tata po drugi put

'Mike Myers at the Hollywood Walk of Fame honoring \'Shrek,\' held at 6931 Hollywood Boulevard in Hollywood, California Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: Press Association/PIXSELL
11.04.2014.
u 23:00

Glumac Mike Myers postao je tata po drugi put. Njegova supruga Kelly Tisdale rodila je djevojčicu Sunday Molly u petak...

Glumac Mike Myers postao je tata po drugi put. Njegova supruga Kelly Tisdale rodila je djevojčicu Sunday Molly u petak, piše magazin People. Par je u braku od 2010. godine, a već su roditelji dvogodišnjeg Spikea.

- Ne možemo biti sretniji. Svi koji vam kažu da je očinstvo najbolja stvar koja vam se može dogoditi u životu, u pravu su, izjavio je glumac tada. Par je u zajedničkom priopćenju objavio da ne mogu biti sretniji nego što jesu.

>>Mike Myers dobit će drugo dijete

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar dr. Evil
dr. Evil
09:42 12.04.2014.

zabio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije