u panici

Milan Popović zabrinut za sigurnost sina Aleksandra

milan popović
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/5
02.06.2014.
u 08:47

Dvogodišnjak ovaj vikend provodi u Beogradu, a iako nije htio komentirati odgovor policije, Popović je izrazio svoju zabrinutost

Nakon što je u medije došla informacija kako je policija privela muškarca koji je navodno pratio pjevačicu Severinu i njezina sina Aleksandra, za sigurnost djeteta zabrinuo se i njegov otac, Milan Popović.

Kako doznajemo, Popović je također kontaktirao policiju i pokušao doći do informacija je li sigurnost njegova 2-godišnjeg sina zaista ugrožena i prijeti li mu otmica. Popović nam nije htio reći što su mu u policiji odgovorili te je rekao da na ovakvu ozbiljnu temu zasad nema komentara. Samo je potvrdio svoju veliku zabrinutost.

Ipak, nešto je mirniji bio ovog vikenda jer je maleni Aleksandar bio s njim u Beogradu.

Prema odluci suda, Milan Popović sina može viđati dva vikenda u mjesecu. No odluka još nije konačna jer je Severina podnijela žalbu na to rješenje iz veljače.

U vezi s prijavom Severinina menadžera Tomice Petrovića da pjevačicu i mališana prate sumnjivi muškarci, policija je ispitala jednog muškarca, no identitet druge dvojice koji su se navodno vrzmali oko njezine kuće još nije utvrđen. Incident koji je uznemirio pjevačicu dogodio se prije mjesec i pol.

>>Severina na koncert za žrtve poplava povela i sina Aleksandra

>>Mrežaste čarape i uzak struk - Severina obara s nogu

Komentara 4

MO
moskito
13:11 02.06.2014.

sto su sposobni napraviti zajednicki vidi se jer to je cirkus za hrvatske gradane. samo da se o njima pise koriste i djecu iza to bi trebali biti kaznjeni a ne da sakupljaju sazalost od Hrvatskih gradana.

Avatar bosanac1951
bosanac1951
09:42 02.06.2014.

Milanče i Sevke sami ste krivi.....

2X
2Xgeneral
12:24 02.06.2014.

možda Seve mora vratiti dugove???? ( a sponzori se razbježali )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije