ljubav je na selu

Milko nikako ne može zapamtiti ime odabranice: 'Moja Vesnica... A ti si Jasna? Ma dobro'

Foto: RTL
1/8
12.04.2023.
u 09:20

Milko i Jasna nastavili su svoje putovanje, a čini se da farmer nikako ne može zapamtiti ime svoje odabranice. Jasna je priznala i kako joj baš nije jasan njihov odnos.

Svoje nade u istarski vikend polagao je i Milko koji se veselio vremenu koje će provesti sa svojom odabranicom. Milko i Jasna nastavili su svoje putovanje, a čini se da farmer nikako ne može zapamtiti ime svoje odabranice.

- Ja stavim rukice na glavu i kažem joj da mi je sad tu moja Vesnica - Jasna se nasmijala pa mu kazala da je često zove pogrešnim imenom, no to ju ne ljuti. 

- A ti si Jasna? Ma dobro...to su srodna imena, Vesna, Jasna, bunim ja to - rekao je Milko.

- On malo brka imena, ali dobro. Ne vrijeđa me - tvrdi Jasna, a priznala je i kako joj baš nije jasan njihov odnos. 

- Dok smo išli nas dvoje kao par, shvatila sam da je sa mnom jedna osoba, a s drugima, u društvu drugačiji. Nije mi jasan, voljela bi da se to sve malo kristalizira - objasnila je kandidatkinja, 

Milko je rekao kako iskrenost još nije došla do izražaja.

- Trebat će malo još vremena da ta iskrenost bude dosljedna - komentirao je Milko.
Milko i Jasna uživali su u jučerašnjoj epizodi u šetnji i nježnostima. ''Da, mi smo par i mogli bismo opstati… Samo ako bude slušao'', kazala je Sarajka, dodavši kako joj je teško što se uskoro mora vratiti u svoj grad.

''Na pola puta ćemo se sastajati. Nemoj naglo u Šibenik, bilo bi mi prenaglo. Naša budućnost bit će sjajna'', u svom je stilu sve opisao Milko.

Smilji je, čini se, prekipjelo pa su zadnje jutro na putovanju provela u tišini, a u autu je pored Zvonka i zaplakala, no on je to ignorirao.

''Otkad si ušao u auto, ni pogledao me nisi'', predbacila mu je, ''Manipulator, moj Zvonkec. Rekla mu je kako ponekad očekuje da i on preuzme inicijativu kad je njihov odnos u pitanju.

''Ona dobiva i 'dobro jutro' i 'laku noć'. Zagrljaj i poljubac ne dobiva i neće ih još dugo dobivati'', komentirao je Zvonko. 
''Voliš samo razgovarati kad imaš publiku. Ne mogu uživati jer nemam s kim'', odbrusila mu je, a zatim još zaplakala.

VIDEO Let 3 nastupom u Madridu oduševio i Konstraktu, u publici se vijorile hrvatske zastave

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije