trudi se

Minea prekinula dugogodišnju vezu, ali se ne želi opustiti: 'Moram paziti na kilograme'

Minea
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
30.12.2019.
u 17:55

Podsjetimo, Minea je nedavno očarala je obožavatelje fotografijom koju je objavila na Instagramu.

Voditeljica Renata Končić Minea komentirala je kako održava liniju na kojoj joj zavide mnoge žene. Končić često javno govori o svojoj borbi s kilogramima za koje kaže da su nekad idu malo gore, a malo dolje.

- Doma kontroliram situaciju dosta jednostavno – ako je ormarić prazan, nema ni dodatnih kalorija. Moram paziti jer obožavam slatko i najbolje je rješenje uopće ne raditi zalihe. Tu sam se već ispraksirala - kazala je za Slobodnu Dalmaciju.

Podsjetimo, Minea je nedavno očarala je obožavatelje fotografijom koju je objavila na Instagramu.
Naime, Minea je odjenula usku haljinu brenda Chanel koja je istaknula njezine grudi i bokove. 
U opisu fotografije je napisala: "Što je muškarac bez brkova i žena bez bokova? Samo pitam..." "Bomba","Vrlo ženstvena", "Predivna si" pisali su voditeljici obožavatelji.

 Minea je isto tako nedavno komentirala kako dobar izgled koji održava godinama kroz karijeru duguje vježbanju. - S godinama sam shvatila da bez vježbe nema dobrog izgleda, i nisam sretna zbog toga što mi se ponekad zaista ne da voditi brigu o tome. No, trudim se da mi vježbanje i rekreacija postanu dio svakodnevnih obaveza. Prije par mjeseci prvi puta sam se upustila u avanturu zvanu boks i uz pomoć trenera Saše, moram priznati, zavoljela sam taj princip vježbanja - ispričala je.

 

 

Komentara 16

SE
serđo12
18:09 30.12.2019.

koji joj je broj mobitela, i ja sam slobodan , a slažu nam se dobro horoskopski znakovi !?

DU
Deleted user
19:05 30.12.2019.

Gospođo Končić prava ste ljepotica!!!

TH
than
01:21 31.12.2019.

Pa onda ga je dobro krila budući da smo ove godine mogli pročitati barem nekoliko puta da je slobodna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije