Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davni san

Mirko Fodor: Od noćnog provoda draži su mi kućni poslovi

MIrko Fodor
Anto Magzan/Pixsell
06.09.2012.
u 08:00

Voditelj HTV-ove emisije “Dobro jutro Hrvatska” daleko od kamera poslušni je suprug koji odlazi u kupnju i briše prašinu

Za mjesec i pol dana Mirko Fodor, voditelj emisije “Dobro jutro Hrvatska”, napunit će okruglih 50 godina. S obzirom na to da se, kaže, osjeća kao klinac, na pragu jubileja odlučio se vratiti hobijima iz rane mladosti.

– Bio sam svojedobno i radijski DJ pa mi neće biti strano suočiti se s ovim modernim gumbićima i zabaviti ekipu u VIP clubu. A kad me vidi Zrće, jamčim vam, neće mi biti kraja... – našalio se Fodor na otvorenju Art Clubbing programa na kojem je puštao glazbu.

– Muči me samo ovaj mrak jer imam slab vid i ne vidim bez naočala – pojadao se voditelj. Od večernjih izlazaka potpuno se odvikao – što zbog ranojutarnjih snimanja, što zbog drugačijeg životnog stila.

– Još uvijek ne igram šah i ne idem u ribolov, ali od noćne zabave draži su mi tenis, nogomet i košarka. No, u zadnja dva mjeseca, zbog ozljede koljena, ni to si nisam mogao priuštiti pa sam dobio na vagi.

Za to je zaslužna i njegova supruga Vesna koja mu priprema najdraže delicije.

– Dok Vesna kuha, nalaktim se na šank i pijem rakijicu. Odličan sam asistent – rekao je kroz smijeh i dodao:

– Ali idem u kupnju, postavljam stol i brišem prašinu – govori Mirko Fodor.

Ključne riječi

Komentara 1

LP
Lebron Petrovic
14:45 06.09.2012.

Pravi suprug je onaj koji se više uznoji dok pere suđe, nego za vrijeme seksa !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije