bečki bal

Mladi par Milanović položio dress code ispit

'Austrian Chancellor Werner Faymann (R) and his wife is pictured with Croatia\'s Prime minister Zoran Milanovic (2L) and his wife Sanja Music stand at the traditional Opera Ball on February 16, 2012 i
Foto: 'DIETER NAGL'
1/3
17.02.2012.
u 19:15

Premijer je odjenuo frak uz bijelu svečanu košulju i leptir mašnu te pomalo vrećaste hlače.

Da je naš novopečeni premijer Zoran Milanović sa suprugom pozvan i otišao na znameniti bečki bal, za većinu je medija bila atraktivna vijest. I to zato što je tamo plesao u društvu Brigitte Nielsen i Jamesa Bonda, to jest Rogera Moorea! Na "balu na balovima" bračni par Milanović bio je među mlađima, svježima, što su pokazali i osobnim modnim izborom.

Počasni gosti u loži austrijskog saveznog kancelara Wernera Faymanna, u Bečkoj državnoj operi, poštovali su balski i politički dress code. Premijer je odjenuo frak uz bijelu svečanu košulju i leptir mašnu. Hlače su tog kompleta bile malo vrećaste, što ide u red osviještenog modnog mišljenja bez obzira na to je li to mislio on ili njegov trenutačni stilist.

Gospođa Milanović pametno se odlučila za dugu crnu haljinu. I to korzetnog gornjeg dijela. No baš je linija njena korzetnog dekoltea malo dvojbena. Izrez je to lagano salonski, a kad nije zakriljen pašminom od fine svile, može djelovati na neželjeni način, umanjiti ocjenu imidžu...

Njena domaćica, supruga kancelara Wernera Faymanna, zaodjenula je baš zato svoj izrez iako je bio ravan, aseksualan.

Komentara 29

KO
korisnik2
21:10 17.02.2012.

imperator. stil za svakog muskarca.

OS
osica
21:32 17.02.2012.

ma lako za frak i ..... no nismo čuli - je li mogao plesati ? - dugo je jučer sijedio u vladi, a znamo da ima problema sa dugim sjedenjem.

ŠI
šimuka
20:00 17.02.2012.

Što se ozbiljnosti tiče,ni nadgrobni spomenik mu ne može parirat.Čovjek koji se nikada u životu nije nasmijao,idealan premijer za vunena vremena.Nego šta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije