tužna vijest

Mnogima je obilježila djetinjstvo: Preminula poznata glumica (46), vijest potvrdila slomljena prijateljica

Youtube Screenshot
13.08.2024.
u 12:58

Rachel je imala samo 46 godina, a umrla je nakon teške borbe s rakom dojke. Vijest o smrti Rachel potvrdila je njena kolegica Veronica Taylor koja je u engleskoj verziji glas posuđivala Ashu.

Glumica Rachel Lillis koja je bila najpoznatija po tome što je posuđivala glasove likovima Misty i Jessie u crtanim serijama i filmovima o Pokemonima, preminula je. Rachel je imala samo 46 godina, a umrla je nakon teške borbe s rakom dojke. Vijest o smrti Rachel potvrdila je njena kolegica Veronica Taylor koja je u engleskoj verziji glas posuđivala Ashu. "Teška srca javljam da je u subotu preminula Rachel Lillis. Rachel je bila iznimno talentirana žena. Zauvijek ćemo je pamtiti po mnogobrojnim ulogama u animiranim projektima", napisala je između ostalog Veronica.

Dodala je da je Rachel bila zahvalna fanovima što su je podržavali tijekom njene borbe s rakom dojke. "Njena obitelj vam je također zahvalna, ali odlučili su očuvati svoju privatnost dok tuguju."

VEZANI ČLANCI:

Lillis je rođena 1978. godine u New Yorku i učila je pjevati operu prije no što se počela baviti sinkronizacijom. Osim u crtićima, glas je posuđivala i u videoigrama.

"Bila sam sretna što sam ju poznavala i što mi je bila prijateljica. Bila je ljubazna i empatična sve do kraja. Imala je odličan smisao za humor i bila je stvarno inteligentna. Radila je puno i bilo joj je stalo da posao odradi što bolje", napisala je na društvenim mrežama jedna njena prijateljica. Fanovi japanskih animea Lillis će prepoznati i po ulogama u serijalima kao što si "Your Lie in April" te "Hunter x Hunter". 

Komentara 1

CV
cvaljo
17:19 13.08.2024.

Čim u naslovu piše "poznat/poznata" umjesto imena i prezimena, znaš da je nepoznat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije