NE VIĐAMO JE ČESTO

Modrića je na teniskom spektaklu u Zadru pratila samozatajna sestra Jasmina

Zadar: Najveće hrvatske sportske zvijezde zaigrale tenis na humanitarnom spektaklu Gem Set Hrvatska
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/6
18.07.2023.
u 16:20

Osim Jasmine, Luka ima i sestru Dioru, a obje su mlađe od njega 10-godina, no o njima se malo toga zna, jer izbjegavaju javnost. Jasmina, koja se sad preziva Plecić, je magistra ekonomije i živi u Zadru sa svojim suprugom

U Zadru je održan humanitarno sportski teniski spektakl Gem Set Hrvatska, u organizaciji Zaklade Marin Čilić, a među najboljim hrvatskim sportašima koji su se odazvali ovom događaju bio je i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić koji je pokazao da je i vješt tenisač. Luku je došla podržati njegova sestra Jasmina, koja je pratila meč s prijateljicama.

Osim Jasmine, Luka ima i sestru Dioru, a obje su mlađe od njega 10-godina, no o njima se malo toga zna, jer izbjegavaju javnost. Jasmina, koja se sad preziva Plecić, je magistra ekonomije i živi u Zadru sa svojim suprugom. 

18.07.2023., Zadar, SC Visnjik - Odrzano je trece izdanje humanitarno - sportskog spektakla Gem Set Hrvatska. Projekt koji organizira Zaklada Marin Cilic, a okuplja najpoznatije sportase i sportasice Hrvatske s ciljem izgradnje sportskih igralista za djecu i promocije vaznosti bavljenja sportom od najranije dobi. Jasmina Modric, sestra Luke Modrica. Photo: Sime Zelic/PIXSELL
Foto: Šime Zelić/ PIXSELL

Mlađa Diora studirala je menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Rijeci. Sestre su Lukine vjerne obožavateljice i prate ga na utakmicama još od malih nogu. Još prije 15 godina objavljena je i fotografija s Maksimira, kada su Jasmina i Diora bile djevojčice kojes u nakon jedne pobjede Dinama poletjele bratu u zagrljaj. 

Luka je sa suprugom Vanjom u braku od 2010. godine i zajedno imaju troje djece, sina Ivana te kćeri Emu i Sofiju.
Vanja je Luku upoznala još dok je bila zaposlena u Mamić sport agenciji, kada je od nje tri godine mlađi Luka, tada 19-godišnjak, počeo igrati za nogometni klub Dinamo Zagreb. Iako je prvi susret bio u jednom zagrebačkom kafiću davne 2004. godine, legenda kaže kako su se prvi put ozbiljno čuli telefonski i već tu dogodio se onaj ‘klik’. Njihov razgovor, kojim je i osvojio, je trajao čak tri sata, dovoljno da Lukina osobnost osvoji lijepu Vanju.

– Luka je poseban, jednostavno zrači i osvaja. Svidjelo mi se što je samozatajan, a istodobno i vrlo samouvjeren. Ima velike ambicije i ciljeve, siguran je u sebe. Mane su mu tvrdoglavost i nevjerojatna predantnost, sve mu mora biti posloženo. I previše je šutljiv, za razliku od mene koja volim brbljati – opisala je tadašnjeg zaručnika u jednom intervjuu za medije. – Mi se slažemo i bez tog papira i prstena, a to nam je najvažnije – rekla je još prije Vanja, priznajući da je za njih brak samo formalnost.

Svadbeno slavlje odgađali su zbog brojnih obaveza, no ubrzo nakon što je Vanja ostala trudna, u svibnju 2010. godine, kod matičara su službeno postali obitelj Modrić. Ležerno obučeni, pokušali su izbjeći medije koji su ih u popodnevnima satima uhvatili ispred zagrebačkog restorana Okrugljak, gdje su vjenčanje proslavili u prisustvu najbliže rodbine i prijatelja.

Ubrzo nakon toga, rodio se Ivano, prvo dijete Vanje i Luke. Veliko crkveno slavlje napravili su nakon nekoliko mjeseci, u lipnju 2011. godine u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu, a Vanju je do oltara tada dopratio Zdravko Mamić. Veliko slavlje nastavilo se u hotelu Westin, gdje su pjevali Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade. Na vjenčanju godine bile su mnoge poznate osobe - Tatjana Jurić, Vedran Ćorluka, Slaven Bilić, Eduardo da Silva, Silvio Marić, Ognjen Vukojević, Stipe Pletikosa, Tomo Šokota, Boško Balaban te mnogi drugi.

Šerbedžija dobio 'škakljivo' pitanje o Tomu Cruiseu, pa otkrio nepoznat detalj o Nemogućoj misiji

 

Komentara 3

VI
virusbr2
18:43 18.07.2023.

Šta znači ...samozatajna?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije