Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RTL-ova serija

Momčilo Otašević: Nije me sram priznati da zbog žena plačem

Momčilo
RTL
24.11.2012.
u 22:00

Crnogorski glumac kaže da prekide s djevojkama liječi vodeći se onom da se klin klinom izbija pa tulumarim i tražim žene, a nekada uživam u samoći

Luka je baš poput mene. Vrijedan, radišan i spreman na sve za ljubav. U drugoj sezoni serije postat će ljubomoran, ali opravdano. Ma, skidam mu kapu što uopće može trpjeti fatalnu Bojanu – opisuje Luku Radmilovića, svoj lik u crnogorskoj seriji “Budva na pjeni od mora” koju prikazuje RTL, 22-godišnji Momčilo Otašević.

Batini savjeti o ljubavi i životu

Zbog suparništva obitelji Radmilović i Bačić, Lukina ljubav s razmaženom Bojanom Bačić nailazi na prepreke, a Momčilo i njegova partnerica u seriji Sanja Jovićević u javnosti su dobili nadimak crnogorskih Romea i Julije.

Simpatični Momčilo još je od osnovne škole htio biti glumac, a neko vrijeme intenzivno je razmišljao čak i o arhitekturi.

– Već sam u Rimu upisao arhitekturu, ali onda sam sreo kolegicu koja je rekla da će upisati glumu, što sam doživio kao znak. Otišao sam na prijamni ispit na Fakultet dramskih umjetnosti u Cetinju, prošao i nisam požalio – kaže Momčilo. Velik uspjeh doživio je s filmom “Led” u kojem igra uz glumca Batu Živojinovića.

– Glavnu ulogu dobio sam dok sam bio na drugoj godini faksa, kad niste sigurni da išta znate dobro raditi, pa su me proganjale misli kako ću glumiti uz Batu, što će misliti o meni. Srećom, radi se o vrsnom glumcu i prije svega dragom kolegi koji me učio o životu, glumi i ženama – smije se Momčilo, ali ne želi otkriti koji mu je savjet o djevojkama doajen dao. Srpski mediji zadnjih ga mjeseci romantično povezuju s kolegicom Ninom Janković, no Momčilo kaže:
– Nemam djevojku. Trenutačno sam sâm. Premda mi se to ne sviđa, šutim i čekam bolje vrijeme. Imao sam tri veze u životu, sve ostalo su bile vezice.

Prije pola godine prekinuo je romansu s Tijanom Bjelicom koju je ljubio više od godinu dana. Svoj tip djevojke nema, ali zna što ga nikako ne privlači.

Osama uz pogled na more

– Ne volim prijetvorne žene kojima je na prvome mjestu karijera – priča Momčilo i otkriva kako prebolijeva prekide.

– Nekad se vodim onom da se klin klinom izbija pa tulumarim i tražim žene, a nekada se liječim u samoći. Nije me sram priznati da sam zbog djevojaka bio u depresiji i plakao. Kad me uhvati takvo raspoloženje, odem u kuću na selu s koje se pruža pogled na cijeli Bokokotorski zaljev i ondje provedem neko vrijeme sâm sa sobom – uz vragolast smiješak veli glumac. Jedna žena u njegovu životu ipak je posebna.

– Imam mlađu sestru Sanju na koju sam posebno slab. Uvijek dobije od mene što hoće. Traži da joj posudim automobil i ja punu minutu to odbijam, a na kraju popustim i još joj dam novac za gorivo – smije se Momčilo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije