Kai Humphries

Nagrađivani stand-up komičar stiže u Rijeku i Zagreb

Kai Humphries
Foto: Promo
1/2
13.09.2024.
u 11:00

Kai je uz pomoć svojeg zaraznog entuzijazma, urnebesnog i dinamičnog materijala osvojio obožavatelje diljem svijeta, a "Gallivanting!" je vrhunski stand-up show prepun glasnog smijeha, odlične zabave nakon kojeg se publika osjeća fantastično

Kai Humphries, nagrađivani stand-up komičar i zvijezda popularnog podcasta "Sloss and Humphries On The Road", kojeg je domaća publika imala priliku upoznati na nastupima Netflix zvijezde Daniela Slossa, svoj hvaljeni show "Gallivanting!" dovodi u Rijeku u Botel Marina 8. prosinca i u Zagreb u klub Boogaloo 9. prosinca ove godine.

Kai je uz pomoć svojeg zaraznog entuzijazma, urnebesnog i dinamičnog materijala osvojio obožavatelje diljem svijeta, a "Gallivanting!" je vrhunski stand-up show prepun glasnog smijeha, odlične zabave nakon kojeg se publika osjeća fantastično!
Ne propustite ovaj izvrstan večernji izlazak uz nagrađivanog stand-up komičara, voditelja podcasta i autora koji je proteklih nekoliko godina bio na turnejama po velikim dvoranama i arenama sa slavnim Danielom Slossom u višem od 55 zemalja diljem svijeta.

VEZANI ČLANCI: 

Kai i Daniel, inače nekadašnji cimeri, zajedno vode i popularni podcast "Sloss and Humphries on the Road", a Kai je također i stalni gost hit podcasta "Have A Word" i "Hot Water’s Green Room". Kai je već održavao samostalne turneje po Australiji, Europi, a njegov show bio je hit i Off-Broadway u New Yorku! Ulaznice za aktualnu turneju "Gallivanting!" po UK i Europi već su izazvale veliki interes, a Kai je spreman svojim showom oduševiti i publiku u Zagrebu i Rijeci!

Kaiu će se kao gost u Rijeci i Zagrebu pridružiti sjajni škotski komičar Connor Burns.

VIDEO: Herojski čin Bon Jovija: Prišao je ženi koja je stajala na rubu mosta i pružio joj ruku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije