Beyonce se rastopila

Najslađe ikad: Blue Ivy pjevuši maminu pjesmu i kaže joj da je voli

beyonce ijayz
Foto: Reuters
1/6
11.03.2014.
u 19:32

Preslatka Blue Ivy nosi glazbu u venama, naslijedivši od svojih roditelja Beyonce i Jay Z-ja talent i glazbeni smisao.

Preslatka Blue Ivy nosi glazbu u venama, naslijedivši od svojih roditelja Beyonce i Jay Z-ja talent i glazbeni smisao. Očito je to i u nedavno objavljenom videu koji je nastao na probi za dodjelu Grammyja. Dok su Beyonce i Jay-Z uvježbavali singl 'Drunk In Love' za nastup, u pozadini se može čuti kako mala Blue Ivy ponavlja riječ 'surfboart', a potom govori mami da je voli.

Pjevačica se rastopila čim je čula glas svoje kćeri. Nije jasno je li malena pjevala tijekom probi ili je glas snimljen prije, no vjerojatno je nešto najslađe što ćete čuti danas.

>>Kad na rođendan dođe Blue Ivy, Bijela kuća postane dječje igralište

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije