pratitelji su primijetili jedan detalj

''Najtužnija princeza na svijetu'' objavila prvu fotografiju nakon povratka iz mentalne institucije

Foto: DPA/Pixsell, Reuters/Pixsell
1/8
19.04.2022.
u 21:08

Princeza Charlene od Monaka na Instagramu je pozirala sa suprugom Albertom i njihovim blizancima Jacquesom i Gabriellom nakon izlaska iz mentalne institucije u Švicarskoj gdje se liječila posljednja četiri mjeseca.

Princeza Charlene od Monaka na Instagramu je pozirala sa suprugom Albertom i njihovim blizancima Jacquesom i Gabriellom nakon izlaska iz mentalne institucije u Švicarskoj gdje se liječila posljednja četiri mjeseca.

Zajednička fotografija nastala je na travnjaku palače, a ova objava razveselila je njezine obožavatelje koji je dugo nisu vidjeli. Obitelj je odjenula svijetle kombinacije, a u opis je kratko napisala ''Sretan Uskrs'', no pratitelji su primijetili njezin tužan izraz lica.

''Najtužnija princeza na svijetu'' kako su je prozvali podijelila je s pratiteljima kako je dan provela na misi u društvu obitelji, a potom su zajedno uživali u palači.

Podsjetimo, Charlene je posljednjih nekoliko mjeseci provela u Švicarskoj, a u Monako se vratila sredinom ožujka, no ubrzo nakon je ponovno otputovala, pretpostavlja se na Korziku. Iz palače su tada objavili kako je princeza spremna nastaviti s kraljevskim dužnostima, a kako su tada naglasili, povratak kući rezultat je sjajne brige u klinici gdje je boravila.

Na liječenje je otišla u studenom prošle godine nakon što se iz Južnoafričke Republike vratila u kneževinu nakon komplikacija sa zdravljem te je od obitelji bila odvojena više od 10 mjeseci.

Tijekom njezinog boravaka u Južnoafričkoj republici često se pričalo o problemima u braku, a mnogi su sumnjali kako se više neće vratiti suprugu, no Albert je to oštro demantirao.

Slike njihovog vjenčanja obišle su svijet kada se udala u suzama, nakon što je saznala da njezin suprug ima izvanbračno dijete kada je zaradila nadimak ''najtužnija princeza na svijetu''.

VIDEO Pratitelji i kolege pružili podršku Ronaldu i Georgini nakon smrti sina: 'Bog sve vidi, žao mi je legendo...'

 

Ključne riječi

Komentara 1

SV
Sveznadar
07:29 20.04.2022.

Nestvarno lipa žena. Mazgun nije njezin par.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije