Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Nakon masovnih kritika gledatelja RTL uklonio sporan sadržaj iz emisije: Trebala ja to biti šala

Foto: RTL
1/7
01.04.2023.
u 11:13

Farmer Siniša Marković, inače franjevac trećeg svjetovnog reda, sudionici Paulini komad torte 'zalijepio' za lice te poslao kući. Njegovo ponašanje zgrozilo je dio gledatelja koji su tražili određene sankcije i kazne.

Poprilična prašina digla se na društvenim mrežama nakon što je u jednoj ovotjednoj emisiji showa 'Ljubav je na selu' farmer Siniša Marković, inače franjevac trećeg svjetovnog reda, sudionici Paulini komad torte 'zalijepio' za lice te poslao kući. Podsjetimo, kada je došao red na izbacivanje prve djevojke s farme Siniša je poslužio tortu Martini i Vesni koje su također bile na njegovoj farmi dok je Paulini njezin komad nenadano zalijepio u lice uz riječi: 'Molim te, napusti moju farmu'.

Njegovo ponašanje zgrozilo je dio gledatelja koji su otvoreno uputili kritike na njegov račun, dok su zbog emitiranja spomenute scene prozvali produkciju RTL-a zbog ”promicanja nasilja nad ženama”, pa čak i tražili određene sankcije i kazne. Zbog kritika koje su uslijedile putem raznih platformi reagirao je i RTL. 

- Scena je trebala  biti komičan trenutak i bezazlena dječja šala, čemu svjedočimo u mnogim TV emisijama. Želimo napomenuti da je kontekst ove scene bio nastavak situacije između farmera od prethodne noći. No, uvažavamo komentare naših gledatelja te smo predmetnu scenu iz epizode emisije “Ljubav je na selu” i video uklonili s našeg portala - pojasnili su s RTL-a za Dnevno.hr. Gledatelji su reagirali na službenoj Facebook stranici emisiji te su masovno podržali Paulinu, a Sinišu prozvali 'sirovinom'. 

Foto: RTL

"Prvo mu se digao na nju čim ju je vidio 'poseksao se s njom u mislima', a onda kad je vidio da ništa od toga i da je došla samo da bude viđena… E onda nastupa ovo očekivano", "Danas torta, sutra šaka", "Teška sirovina! A ni ona nije puno bolja jer se normalna žena ne bi dovela u takvu situaciju!", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

VIDEO Antonia Dora Pleško: U godinu dana izgubila sam i strica i tatu i mislila sam da je to moj kraj 

Ključne riječi

Komentara 11

GR
grodar
15:25 01.04.2023.

rtl ne pomaze djeci

KO
Kolibri
16:54 01.04.2023.

A to netko gleda?

XN
xnet0822
09:00 02.04.2023.

RTL-ovci bilo bi vam pametnije da reducirate reklame na 1-2, vrtite ih više od pola sata da ljudima dižete tlak na 300 !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije