Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrila tajnu

Naša glumica izgubila čak 15 kilograma i svima pokazala kako senzacionalno izgleda u uskoj haljini

Zagreb: Modna revija Katarine Baban
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/18
20.06.2024.
u 14:13

Ana Begić Tahiri izgubila je čak 15 kilograma i figuru dovela do savršenstva, a jednom je prilikom otkrila i tajnu mršavljenja

Glumica i modna dizajnerica Katarina Baban održala je svoju novu reviju, odnosno javnosti je predstavila novu kolekciju brenda Lilith, a došle su je podržati brojne osobe iz javnog života. Među njima se ondje pronašla i glumačka diva Ana Begić Tahiri koja je stigla u uskoj pripijenoj haljini s motivima trešanja, a koja je definitivno naglasila njezinu vitku i elegantnu figuru. 

Naime, javnost je, malo je reći oduševljena Aninim izgledom , a i glumica je sama ponosna što je liniju dovela do savršenstva. – Nije to nikakva vitkost već stil života. Postigla sam mjeru u svemu. Ujutro nemam običaj doručkovati, za ručak jedem raznovrsno. Volim večerati, tu se nađe, primjerice grčki jogurt ili neki sirevi. Pripazim ako sam dan prije kasno večerala ili pojela nešto kaloričnije. Još sam jako smanjila slatko. Treniram svaki drugi dan i ne opterećujem se. Znam svoj proces i gdje bih zeznula – kazala je glumica svojedobno za časopis Story i otkrila tajnu gubljenja kilograma. 

 

19.06.2024., Zagreb - Modna revija Katarine Baban, Lilith. Ana Begic Tahiri Photo: Josip Regovic/PIXSELL
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

 

VEZANI ČLANCI:

 

Zagreb: Modna revija Katarine Baban
1/9

 

Otkrila je i to da je izgubila čak 15 kilograma. Ranije je za Story.hr govorila i o problemima sa zdravljem koje je imala dulje vrijeme, ali se krajem 2022. godine vratila na svoj put. – Riječ je o hormonalnim problemima za koje ne znaš kako utječu na tebe. Na svakoga djeluju drukčije. Svoj problem nisam smatrala previše ozbiljnim jer sam mislila: "Pa ljudi prolaze kroz takve užase i sada ću ja govoriti o poremećajima s hormonima." Međutim, svoje zdravlje zaista moraš staviti na prvo mjesto i zabaviti se sa svakim zdravstvenim problemom – kazala je Ana tom prilikom. Anu Begić Tahiri javnost je najbolje upoznala po legendarnoj seriji i glavnoj ulozi "Bibin svijet" koja se nekoliko godina emitirala na RTL-u.

 

VIDEO: Posljednji ispraćaj glumca Duška Valentića

 

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
16:22 20.06.2024.

glumačka diva iz reklame za pivo.....

IM
imota
14:35 20.06.2024.

jede li sladoled ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije