popljuvala nogometaša

Naša manekenka obrušila se na Brunu Petkovića; fanovi nogometa je izvrijeđali, no nije im ostala dužna

Foto: Instagram/Screenshot
1/9
08.06.2021.
u 12:20

Osim mode, čini se da Farreta rado prati i nogomet pa je tako gledala neki dan utakmicu Hrvatske protiv Belgije. Komentirala ju je na svom profilu na Instagramu kada je kudila našeg nogometaša Brunu Petkovića zbog igre.

Domaća manekenka Farreta Radić godinama gradi karijeru u inozemstvu, a brojne slavne dizajnere, poput Victorije Beckham koja je jednom prilikom nakon revije podijelila njezinu fotografiju, oduševljava njezin izgled.

No, uz modu, čini se da Farreta rado prati i nogomet pa je tako gledala neki dan utakmicu Hrvatske protiv Belgije. Komentirala ju je na svom Instagram profilu te kudila našeg nogometaša Brunu Petkovića zbog igre. 

"Vadi Petkovića vanka! Stoji kao drvena Marija, smetalo jedno, igraj nogomet ako si nogometaš. Izlazi vanka ako ne želiš igrati nogomet", napisala je uz fotografiju televizora i dodala: "Ako ne želi igrati i raditi svoj posao, neka izlazi iz igre. Ovakvog nogometaša sramota je imati s ovakvom momčadi."

Foto: Screnshot

Njezin komentar zasmetao je fanove nogometa koji su joj pisali da se vrati u kuhinju te da žene ne bi trebale ni gledati nogomet, a kamoli komentirati nešto.

"Tišina ženska. Je li uopće znaš što je njegova uloga u reprezentaciji?", "Vraćaj se nazad u kuhinju", "Ženske uopće ne bi smjele gledati nogomet, a kamoli komentirati nešto", samo su neki od komentara muškaraca. No, Farreta im nije ostala dužna pa je mnogima i odgovorila. 

Foto: Screnshot

"Može vas biti sram što jedna ženska zna više o balunu od vas svih takozvanih muškaraca sveznalica", poručila je manekenka među ostalim. 

No, Farreti ovo nije prvi put da javno komentira drugu javnu osobu. Prije tri godine napala je reality zvijezdu i manekenku Kendall Jenner zbog njezine izjave. Tada je Jennerica izjavila: 

"Od početaka bila sam vrlo izbirljiva u vezi s time koje ću revije odrađivati. Nikada nisam bila jedna od onih cura koje bi radile 30 revija po sezoni ili štogod te cure radile. No imala sam milijun poslova, i to ne samo revija. Cijela ta kombinacija u jednom mi je trenutku postala previše i počela sam paničariti. Morala sam usporiti, jer sam bila na rubu živčanog sloma."

Faretta je tada na Instagramu objavila fotografiju manekenke.

"Doista?!?!?!?!?! Biti lijen ne znači biti izbirljiv. Mi radimo (!) jako naporno, no to ne možeš reći za sebe. I nakon svega još se usuđuješ ovako razgovarati?!" poručila joj je Farreta. 

VIDEO>> Aleksandar Stanković: "Prva cura me ostavila zbog Isusa, s njim se teško boriti"

Komentara 10

Avatar Napiši mi usne tvoje
Napiši mi usne tvoje
12:44 08.06.2021.

Cura bi preko tuđe guzice do zvijezda

KP
Karlovacko pivo
12:47 08.06.2021.

Ajme boze nikad cuo za ovu zensku a ona se uspoređuje sa Viktorijom mora dasam zaosto .Neka se prijavi kod Dalica u stucni stozer

IV
ivananda
13:42 08.06.2021.

Pravi centargor tako i igra: vuče se ko prebijena mačka uokolo i onda kad dobije loptu zabije gol. Centarfor mora čuvati energiju i ne se povlačiti previše nazad i graditi igru kao što to Petković radi u Dinamu. Dalić mu je rekao da to u reprezentaciji neće raditi i zato ovako i igra. Tako da, Farreta, pitaj Dalića zašto Petković tako igra pa će ti reći da mu je on dao takve instrukcije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije