pozirala u badiću

Naša najseksi novinarka ponovno je oduševila pratitelje fotkom, a javio joj se i Ciganović: Vidio sam čudan dim iz Španjolske

Fani Stipković
Foto: Instagram screenshot
1/10
10.08.2021.
u 13:00

Fani je sada objavila novu fotografiju na kojoj je na plaži. Odjenula je bikini u zanimljivim bojama – gornji dio je žuti, a gaćice zelene. Fotka se svidjela pratiteljima, dobila je više od tisuću lajkova, a brzo su krenuli i pozitivni komentari.

Fani Stipković (39) Hrvatica je sa španjolskom adresom već devet godina. Njeno ime često je bilo na listama najseksi novinarki u Europi, a mnogi koji je prate na Instagramu definitivno bi se s tom titulom složili

Fani je sada objavila novu fotografiju na kojoj je na plaži. Odjenula je bikini u zanimljivim bojama – gornji dio je žuti, a gaćice zelene. Fotka se svidjela pratiteljima, dobila je više od tisuću lajkova, a brzo su krenuli i pozitivni komentari. 

Foto: Instagram

"Neodoljiva si", "Tako lijepa", "Spektakularna", samo su neki od komentara, a javio joj se i društveni kroničar Neven Ciganović koji joj je poručio: "Vidio sam čudan dim iz Španjolske, sad mi je jasno odakle dolazi. Lutko, goriš na plaži."

Podsjetimo, Fani je nakon školovanja u Zagrebu otišla u Madrid, gdje je magistrirala televizijsku produkciju i menadžment na Mediasetu i Europskom sveučilištu u Madridu, a prije sedam godina pokrenula je i vlastiti kanal "Fani TV", na kojem su njezini ekskluzivni intervjui sa sportašima, poznatim osobama i poduzetnicima, a predstavlja i putna i lifestyle središta diljem svijeta.

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Ključne riječi

Komentara 2

MP
Mali Pero
14:21 10.08.2021.

Ima li Ona CERTFIKAT koji opravdava taj NASLOV !!! Nevjerojatni ste Vi novinarci sa sa tima na- i pod-naslovima. Nešto NEDIFINIRANO navedete a onda je to kao UPORIŠTE za TVRDNJU !!! Ja to tako ne bi. Uz puno drugih i iz OSNOVNOG razloga; to je POLITIČARSKA fora. Uvijek iz neke nebulozne (a večina su) akcije ide; "puno građana mi se .... / za to je najmanje 900 tisuća ... e.c.). Pa valjda nije to Vaš nivo ... a tako malo treba; izbaciti glupe naslove i podnaslove i objave likova koji za javnost ništa ne predstavljaju a još manje o bilo čemu znaju.

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
14:07 10.08.2021.

Tko??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije