Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINALISTICA DORE

Natalie Balmix otkrila da je htjela biti voditeljica na popularnom radiju: 'Bila sam deprimirana kad nisam prošla'

Natalie Balmix
Foto: Gordan Svilar
1/10
01.03.2024.
u 14:32

Natalie je gostovala na Extra FM-u gdje je pričala kako su se Jasmin Muhamed Ali i ona natjecali za isti posao voditelja. Kada nije primljena javila se na oglas benda koji traži pjevačicu i tako je počela njena glazbena karijera

Natalie Balmix  gostovala je na Extra FM-u kod nesuđenog kolege Jasmina Muhameda Alija, te na trenutak ostvarila svoje snove i postala radijska voditeljica. Iza finalistice Dore je dobar i zapažen nastup. Natalie je slušateljima otkrila što ona misli o propustu koji se dogodio, o Baby Lasagni, ali i tko joj je glazbeni uzor.

Ekipa Extra FM-a odlučila je barem na trenutak Natalie Balmix ispuniti snove.

- Prije par godina Jasmin i ja smo se natjecali za isti posao. Moje iskustvo je bilo lijepo, bila su tri, četiri kruga, znam da smo čitali i prognoze. Nažalost, rekli su mi da nisam primljena i baš sam bila deprimirana radi toga, ali sam taj isti tjedan našla oglas da jedan bend traži pjevačicu i pridružila sam im se.

Natalie je rado prihvatila Jasminov poziv u emisiju i slušateljima otkrila u kakvom joj je sjećanju ostao.   

- Mislim da si bio klinac, lijepo što te firma prihvatila i izgradila u muškarca, što ste rasli zajedno.

VEZANI ČLANCI: 

No, možda je upravo to iskustvo odredilo njezin današnji glazbeni put i odlazak na Doru.

- Dora će mi ostati upamćena kao pozitivno iskustvo, dobra energija, pozitivan vibe, desila se dobra kemija, a što se pogreške tiče -sa mnom uvijek mora biti nešto posebno, ljudska greška je glavni razlog, vjerojatno. Htjela bih reći da nikome ništa ne zamjeram, malo mi je žao što nisam dobila objašnjenje što se dogodilo.

Pobjedniku - Baby Lasagni je poželjela sreću u Švedskoj.

- Koliko sam skužila, on već dugo radi svoju glazbu, tekstove,…Sigurno mu je ovo bio jedan od snova i sretna sam radi njega jer mu se san ispunio. Nadam se da će nas predstaviti što bolje na Eurosongu. Nikad ne znaš to će se dogoditi tu večer, kakva energija, ali sve je moguće.

Natalie se godinama bavi glazbom, sudjelovala je u srpskom glazbenom showu IDJ Show za koji kaže da je u svakom pogledu pripremio za showbiz scenu. Mentor joj je bio talentirani skladatelj Darko Dimitrov, koji je ujedno i autor njezine pjesme Dijamanti s kojom se predstavila na Dori. S regionalnom scenom je itekako dobro upoznata, u budućnosti bi voljela imati duet s nekim od kolega, ali glazbeni uzor joj je Aleksandre Prijović. Jednoga dana bi voljela imati karijeru poput njezine.

- Tko ne bi? Mislim da pitaš sada bilo koju osobu koja se bavi glazbom, je li mu Prijovićka uzor i bi li htio njezinu karijeru mislim da bi svatko odgovorio da bi. Jasno je da je Aleksandra imala vjerojatno i uspone i padove i da je bilo i ružnih dana, nije ona preko noći došla do svega ovoga što joj se sada događa.  Ovo što se događa je apsolutni fenomen i mislim da je čak ušla u neku knjigu rekorada, zaključila je Natalie. 

VIDEO: Goran Višnjić zahvalio se za Večernjakovu ružu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije