UOBIČAJEN LJETNI POSAO

Nećete vjerovati gdje je preko ljeta zaposlena kćer američkog predsjednika

Sascha Obama
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
04.08.2016.
u 20:39

Iskustva u radu nije pošteđena ni slavna Obamina kćer....

Sasha Obama, kćer američkog predsjednika Baracka Obame, možda ima status najpoznatije tinedžerice na svijetu, ali postoji nešto što dijeli sa svim prosječnim tinejdžerima - ljetni posao.

Kako prenosi Elite Daily, Obamina najmlađa kćer ima najuobičajeni ljetni posao - radi kao ispomoć u restoranu.

Ono što otkriva da je u pitanju ipak predsjednička kći i jedna od najčuvanijih osoba u SAD-u, jest činjenica što joj u poslu pomaže šestero ljudi.

Na društvenim mrežama spominje se kako je ranojutarnji posao zapravo kazna njene majke Michelle Obame, čudeći se koliko je Obamina obitelj zapravo - skromna.

>> Obama nakon Bijele kuće ide u podstanare – evo gdje će živjeti

Komentara 18

SO
sohnahoakasaa
23:55 04.08.2016.

U svakoj normalnoj obitelji je tako. Ma kojim 'poslom' se roditelji bavili prvi im je valjda 'posel' odgojiti čovjeka. Dijete je koje odrasta u takvoj obitelji ima velike šanse to i postati. Raditi i pridonositi obitelji u svakom smislu pa onda naravno i u materijalnom. Najveća je sreća ako su obitelji imućne. Tad se vidi prava ljubav roditelja. Od jedne od najpoznatijih i najimućnijih obitelji su djeca radila oduvijek kao i njihovi roditelji. Najprije u skladištima, hladnjačama, na blagajnama a minute kašnjenja na posel pretvarale bi se u sate nisu dobili plaćeno. Danas su uspješni i drektori u velikom koncernu (korporaciji). Čudno? Ne....

PU
Puppy
09:49 05.08.2016.

6 pomoćnika a koliko čuvara, više štete nego koristi.

RI
ridal999
11:07 05.08.2016.

Dajte dajte... Ona pomaze u kuhinji, a njoj pak pomaze 6 osoba! Hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije