Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljska šetnja

Nema ljubavnog četverokuta, Janica i Hrvoje samo su prijatelji

janica kostelic
26.05.2010.
u 19:02

Hrvoje Brlečić, dečko voditeljice Antonije Blaće, prošetao se sa Snježnom Kraljicom. Tonki je Janica jako simpatična iako je ne poznaje najbolje jer skijašica živi u Rijeci.

Nemalo iznenađeni jučer su bili Zagrepčani koji su u samom središtu grada Janicu Kostelić ugledali u šetnji u društvu novog muškarca! I to ni manje ni više, nego Hrvoja Brlečića, vaterpolista, koji je javnosti poznat i po tome što je dečko RTL-ove voditeljice Antonije Blaće.

Sportska linija poznanstva

I baš kad se raspalila mašta, a mi zamislili ne ljubavni trokut, nego četverokut, uzme li se u obzir da je Janica od lani u vezi sa Švicarcem Danielom Haimerleom, s kojim se prije dva tjedna ljubila na špici metropole, na biciklu je u priču “uletjela” Antonija i dala nam logično objašnjenje.

– Ma Janica i Hrvoje su najbolji prijatelji – kazala je Tonka i nastavila u svojem sarkastično-humorističnom tonu:
– Barem mi tako kaže, ali ne znam kako stoji kod Janice na ljestvici!

Voditeljica RTL-ova showa “Hrvatska traži zvijezdu” ne zna kako su se Janica i Hrvoje upoznali, ali pretpostavlja da je linija poznanstva sportska. Njih se dvije i nisu imale prilike dobro upoznati pa Antonija nije upućena ni u trenutačni Janičin ljubavni život.

Od Jaruna do Dubrave

– Ona živi u Rijeci pa se baš ne viđamo. Ali jako je simpatična djevojka, a kako i ne bi bila kad je prijateljica mojem Hrvoju – kaže Tonka. Dakle, mjesta panici nema, a trojka se samo ugodno družila i ispričala na kavi. Novost je pak u cijeloj toj bajci samo bicikl!

– Udarnički radim na showu “HTZ” pa ne stignem razmišljati gdje ćemo provesti ljeto. Ali počela sam voziti bicikl. Eto, jutros sam prevalila rutu od Jaruna do Dubrave i trebalo mi je 50 minuta! Ali nije to radi linije za ljeto, to me ne zabrinjava – otkriva Tonka.

Komentara 1

DU
Deleted user
22:31 26.05.2010.

da nemas love tesko bih nasla i jednog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije