Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZITIVA I OPTIMIZAM

Neodoljiv ljetni hit Detoura 'Kao ptica let' je u vrhu radijske top liste, a sada je stigao i šareni spot

Foto: Ante Gugić
1/2
12.06.2024.
u 15:39

Vesela ekipa iz Detoura spot je snimila na idiličnom imanju Grunt Gruda dedovine, a kako je vidljivo i iz samog video spota, cijeli dan snimanja proveden je u pravoj ljetnoj party atmosferi

"Kao ptica let", ljetni hit singl Detoura munjevito je osvojio slušatelje te se već tjednima uspinje u samom vrhu službene radijske liste HrTop40, a  sada je stigao i razigrani spot kojim vas detourovci zovu na najbolji pool party!

"Veliko zadovoljstvo je čuti da je naš najnoviji singl „Kao ptica let“ među najizvođenijim pjesmama u Hrvatskoj, naročito zato što se radi o prvoj pjesmi koju predstavljamo nakon albuma „Master Blaster“ i s kojom otvaramo poglavlje novog albuma. Hvala na puštanju i slušanju.", rekao je autor pjesme i frontman benda Nenad Borgudan iskreno kaže i kako mu je teško pričati o svojoj glazbi i kako je najsretniji kada slušatelji sami daju interpretaciju Detourovih pjesama.
 
„Toliko smo uživali raditi na našem posljednjem albumu Master Blaster, ali s jednakim smo se veseljem upustili i u ovo novo poglavlje. Ispred nas je „Kao ptica let“ avantura u jedan drugačiji zvuk, ali opet, čini mi se, ovako subjektivno, prepoznatljiv Detouru. Pjesma govori o uspomenama od kojih smo satkani i o tome da sve što je nestalo i prestalo živjeti i dalje postoji dokle god se mi toga sjećamo.“- Kaže nam Nenad Borgudan koji je redateljsku palicu za vizualizaciju spota predao Radoslavu Jovanoviću Gonzu.

 

 

Vesela ekipa iz Detoura spot je snimila na idiličnom imanju Grunt Gruda dedovine, a kako je vidljivo i iz samog video spota, cijeli dan snimanja proveden je u pravoj ljetnoj party atmosferi. Ljetni hit omiljenog zagrebačkog benda priča emotivnu ljubavnu priču i u klasičnom detourovskoj maniri donosi dozu pozitive i optimizma.
 
„Gdje god da odeš ljubavi I more da nas razdvoji
Nije to ništa, ja sjećam se I pamtim da ne prestane…“
 
I u pravu je Borgudan kada kaže da njegovi stihove najbolje pričaju Detourovu priču jer tako je teško već na prvu ne zaljubiti se u njegove zarazne strofe i melodiju. Detour ovo ljeto očekuju i koncerti u Zagrebu, Prijedoru, Podgorici, Dubrovniku, Stari Gradu na Hvaru, Matuljima, Rapcu i brojnim drugim gradovima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije