lijepe vijesti

Neymar i njegova djevojka čekaju dijete: 'Znamo da si tu da upotpuniš našu ljubav'

Foto: Instagram screenshot
1/16
19.04.2023.
u 11:10

Brazilski reprezentativac i Bruna Biancardi na Instagramu su objavili da čekaju bebu i to fotografijama na kojima Bruna ističe trbuščić, a nogometaš je grli i ljubi.

Nogometaš Paris Saint-Germaina i brazilski reprezentativac Neymar (31) i njegova djevojka Bruna Biancardi (28) objavili su da čekaju svoje prvo zajedničko dijete. Par je sretnu vijest objavio na Instagramu uz nekoliko fotografija na kojima Bruna pokazuje trudnički trbuščić, a Neymar je grli i ljubi nju i trbuščić.

- Sanjamo te, planiramo tvoj dolazak i znamo da si tu da upotpuniš našu ljubav i usrećiš nas. Pridružit ćeš se prekrasnoj obitelji koja te već jako voli! Dođi, čekamo te – napisali su uz fotografije, a dodali su i opis iz Biblije

- Prije nego što te oblikovah u majčinoj utrobi, ja te znadoh. Prije nego što iz krila majčina izađe, ja te posvetih.

Inače, par je počeo izlaziti 2021. godine, no neko vrijeme su svoju vezu držali u tajnosti. Ljubav su potvrdili tek početkom 2022. godine, no razišli su se u kolovozu. Nakon nekog vremena ponovno su odlučili obnoviti svoju romansu. Nakon toga zajedno su viđeni i na proslavi nogometaševog rođendana odakle su podijelili i zajedničke fotografije. Dodajmo da nogometaš već ima sina po imenu Davi Lucca (12) s bivšom djevojkom Carolinom Dantas s kojom je bio u vezi 2010. godine. 

Napadač francuskog prvaka ozlijeđen je već dva mjeseca, od utakmice protiv Bayerna u osmini finala Lige prvaka. Stradao je gležanj, a oporavak bi trebao trajati do ljeta. Imao je solidnu sezonu s 18 golova i 17 asistencija u 19 utakmica, ali velik udarac zadala mu je Hrvatska pobjedom u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva, u utakmici u kojoj je zabio.

Marketinšku menadžericu Brunu na Instagramu prati 2,4 milijuna ljudi. Studirala je modu na privatnom sveučilištu Anhembri Morrumbi u rodnom Sao Paulu prije nego što je lansirala liniju odjeće sa svojim potpisom. Veza s Neymarom popularnost joj je podigla na svjetsku razinu, a bavila se i modelingom. 

VIDEO Luku Nižetića iznenadila cijena u jednom restoranu u Rovinju, pratitelji: 'Ovo je užas'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije