Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijelom na tri mjesta

Nika Antolos javila se nakon operacije: 'Bolovi su bili luđački, ali liječnici su mi uspjeli spasiti ruku. Hvala svima!'

Foto: Instagram
1/13
24.05.2022.
u 14:23

Pjevačica je u nedjelju doživjela nesreću zbog koje je morala na operaciju. Operirana je u Zagrebu, a pratiteljima na Instagramu javila se nakon zahvata te opisala kako se osjeća.

Pjevačica Nika Antolos javila se iz bolnice nakon operacije ruke. Naime, Nika je u nedjelju doživjela nesreću kad ju je gurnula djevojka koja je vozila bicikl. 

"Mislila sam da poluprazan Jarun ne može biti tako opasan, ali ljutita mlada djevojka odlučila je da su obje trake njene i gurnula mi rolu biciklom. Nakon sto sam letjela s nogama u zrak, čuvajući kralježnicu i glavu, dočekala sam se na podlakticu. Osim što je kost na desnoj ruci slomljena – slomljena je na tri mjesta i moram na operaciju", napisala je tada te zahvalila osoblju bolnice. 

"A cijeloj ekipi iz Draškovićeve – najveća hvala, nema vas svijet", napisala je te se obratila i pratiteljima. "Nadam se da je vaša nedjelja nježnije prošla. P.S. Nosite kacigu i štitnike, nikad ne znaš tko je ljutit", poručila je tada. 

Jučer je s pratiteljima podijelila da se nalazi u bolnici te da čeka operaciju, a danas se javila nakon operacije te ispričala kako se osjeća. Otkrila je da je jučer navečer operirana te da je operacija završila oko ponoći.

"Bolovi su bili luđački... Ali sestre i doktor uspjeli su je smiriti da mogu za zaspati... Hvala svim divnim sestrama, doktorima i kirurzima Draškovićeve traumatologije... Spasili ste mi ruku", ponovno je zahvalila.

Foto: Instagram screenshot
Inače, Nika je prije nekoliko dana sa svojim kolegicama Pamelom Ramljak i Nedom Parmać otkrila da će ponovno zajedno pjevati. "Feminnem se vratio!“ napisale su na službenom profilu na Instagramu te dodale hashtag ''Feminnem dok ne preminem''. Popularna grupa sa scene se povukla prije 10 godina, a djevojke su se u međuvremenu posvetile svojim obiteljima i vlastitim karijerama.

Grupa Feminnem predstavljala je Hrvatsku na Euroviziji 2010. godine s pjesmom ''Lako je sve''. Feminnemke su na Euroviziji nastupile i prije toga i to kao predstavnice Bosne i Hercegovine 2005. godine. Grupa je ostala zapamćena po čestoj izmjeni članica, a osnovale su je Neda i Pamela s Ivanom Marić 2004. godine nakon nastupa na natjecanju Nove TV ''Hrvatski Idol''.

VIDEO Proba Prljavog kazališta za predstojeću turneju

 

Ključne riječi

Komentara 5

PO
pole
15:18 24.05.2022.

I sad da li gđa ima multiplu sklerozu, ili su joj nekad našli višak konoplje???

RA
radolizem
14:49 24.05.2022.

Jovani Glišić ptica razbila auto, ovu je gurnula biciklistica...i one o svemu one na Instangramu.

RA
radolizem
14:47 24.05.2022.

Djevojka ju je gurnula? to je verzija od pjevačice, jer nema svjedoka i po svemu sudeći ova je pala sama od sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije