na Instagramu

Nina Badrić javila se pratiteljima s neobičnom porukom: 'Došao si gol. Otići ćeš gol'

Foto: Instagram
1/4
07.09.2021.
u 19:00

Uz jednu od posljednjih fotografija na kojoj pozira u ležernom izdanju glazbenica je objavila i motivirajuću poruku u kojoj je svoje pratitelje pozvala na širenje ljubavi.

Pjevačica Nina Badrić (49) svoje pratitelje na Instagramu često motivira svojim objavama. Uz jednu od posljednjih fotografija na kojoj pozira u ležernom izdanju glazbenica je objavila i motivirajuću poruku u kojoj je svoje pratitelje pozvala na širenje ljubavi umjesto zlobe, zavisti i mržnje. 

"Došao si gol.
Otići ćeš gol.
Stigao si slab.
Otići ćeš slab.
Tvoje prvo kupanje?
Netko će te okupati.
Tvoje zadnje kupanje?
Netko će te okupati.
Toliko zlobe zavisti mržnje ogorčenja sebičnosti ponosa…
Ionako odlazimo praznih ruku.
Gradi bogatstvo u sebi.
Jer ljudi će nas pamtiti samo po količini ljubavi koju smo dali.", poručila je glazbenica. 

Foto: Instagram

Ispod fotografije odmah su se zaredali komentari njezinih pratitelja. "Lijepa žena, a još ljepša duša", "Tako je, Nina", "Istina", "Ti si ljubav", samo su neki od komentara njezinih pratitelja. 

Inače, Nina je sve do nedavno punila baterije u svojoj ljetnoj oazi u Jelsi na otoku Hvaru, a nedavno se vratila u Zagreb gdje se sprema za nove poslovne obveze. 

Podsjetimo, pjevačica je nedavno priznala i  kako je promijenila neke životne navike. "Prije kad bih znala pojesti komad mesa, onda bih dva sata odspavala poslije toga, a sada sam čila, mila, vesela. Čak mi je i maserka rekla da mi je bolji tonus kože", rekla je te dodala da se osjeća super i da više nije umorna. 

Foto: Instagram

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetu sa Zdenkom Kovačiček

 

Ključne riječi

Komentara 31

TT
TTjac
20:40 07.09.2021.

Kraljica patetike.

Avatar salaso
salaso
19:37 07.09.2021.

Sve kontra..hebemu..nit je gola nit je bosa nit ima ljubav..ništa od nje...a krompire je skoro kopala..a nije trebala..i šta sad?..

DU
Deleted user
19:06 07.09.2021.

a je joj posao ...to posla nije ni vidjelo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije