na Instagramu

Nina Badrić rastužila obožavatelje: 'Vidimo se nekom drugom prilikom'

Foto: Instagram
1/10
22.12.2021.
u 21:26

Pjevačica Nina Badrić (49) na Instagramu i Facebooku je sredinom studenog otkrila gdje nastupa za Novu godinu. Pjevačica je objavila fotografiju na kojoj je najavila kako će 30.12 nastupati u Budvi, a 31.12. u Brčkom, no sada je s pratiteljima podijelila tužnu vijest. Naime, koncert u Budvi je otkazan.

Pjevačica Nina Badrić (49) je na Instagramu i Facebooku sredinom studenog otkrila gdje nastupa za Novu godinu. Pjevačica je objavila fotografiju na kojoj je najavila kako će 30.12 nastupati u Budvi, a 31.12. u Brčkom, no sada je s pratiteljima podijelila tužnu vijest. Naime, koncert u Budvi je otkazan.

-Dragi svi, Budva je i službeno otkazana 30.12. Vidimo se nekom drugom prilikom- napisala je Nina na svoje Instagram storyju i zasigurno rastužila brojne obožavatelje koji su još kada je najavila nastup bili oduševljeni, a mnogi su komentirali i kako napokon znaju gdje će proslaviti Novu godinu.

Koncert u Brčkom ipak će se održati, a nastup je u društvu glumca Enisa Bešlagića najavila kratim videom u kojem je pozvala obožavatelje da joj se pridruže.

-U Brčkom dočekujemo Novu 2022. godinu. Nina Badrić i bend vas čekaju live. Tko zna tko će sve doći- rekla je pjevačica. 

Foto: Instagram

Inače, Nina je nedavno publici predstavila svoju novu pjesmu "Pamtim" za koju potpisuje stihove. Nakon objave spota i pjesme pjevačica je rekla kako je to njezina najintimnija pjesma do sada.

– Emotivno sam je proživjela jer je meni poznato o čemu govori. Sve što se taložilo u meni izašlo je s njom van. Pokupila je iz mene sve emocije kao spužva – rekla je Nina. Predstavljajući novu pjesmu u intervju za InMagazin Nina se osvrnula i na doček Nove godine, a otkrila je i detalje o svojoj novogodišnjoj gaži kao i iznosu koji se spominju kada su u pitanju nastupi za doček.

– Hvala Bogu da ćemo za Novu godinu biti radno jer prošlu godinu svi smo odsjedili u svojim kućama. Puno je medijskih kalkulacija i puno je medijskih neistina oko honorara jer se izlazi s ciframa koje mnogi od nas nikada nisu ni vidjeli, a kamoli dobili za jedan nastup. Ali ja bih voljela da dođe do tih vremena kada za jedan nastup možeš dobit 100 tisuća eura, pa ovim putem pozivam svakoga tko bi mi to platio da se slobodno javi- rekla je tada pjevačica.

VIDEO Gibonni se popeo na stol i gazio hranu, mnogi mu zamjerili: Oglasio se i pjevač

Ključne riječi

Komentara 16

HR
Hrvatka
08:18 23.12.2021.

Ni Nina vise ne slici na sebe.

Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
12:21 23.12.2021.

padaš Nina dok si do Brčkog došla nastupati

IP
info_punkt
13:09 23.12.2021.

zašto sve te ženske počinju s vremenom sličiti na Angelinu Jolie? Jel to nešto u hrani?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije