Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na hvaru

Nina Badrić uživa u zadnjim danima ljeta u posebnom društvu: 'I tek tako...'

Nina Badrić
Foto: Instagram
1/13
08.09.2023.
u 16:00

Pjevačica je sada pokazala fotografiju iz vrta na kojoj pozira ležeći na ljuljačci, a njezin sretan izraz lica govori i o tome koliko je zadovoljna. Društvo joj je pravio njezin psić Toto, a ona je bila odjevena u badić koji je savršeno istaknuo njezinu fantastičnu liniju.

Pjevačica Nina Badrić (51) još uvijek uživa u odmoru, a sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama sada je podijelila kako provodi vrijeme u svojoj maloj oazi u Jelsi na otoku Hvaru. Nina je sada pokazala fotografiju iz vrta na kojoj pozira ležeći na ljuljačci, a njezin sretan izraz lica govori i o tome koliko je zadovoljna.

- I tek tako... - proučila je u opisu fotografije na kojoj joj je društvo pravio i njezin psić Toto, a Nina je bila odjevena u badić koji je savršeno istaknuo njezinu fantastičnu liniju. U komentarima je dobila bojne komplimente. "Mogu ja malo tebi", upitala ju je u komentarima bivša tenisačica Iva Majoli. "Izdrži legendo", "E sad jako zavidim na odmoru", "Toto je presladak pas", "E to je odmor", "Divota", dodali su drugi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Inače, Nina je prije nekoliko dana objavila još nekoliko fotografija. Tada je pozirala u šarenom jednodijelnom badiću zanimljivog kroja, dok je na glavi imala ručnik kako bi osušila kosu. Lijepa pjevačica pokazala je time kako provodi posljednje dane ljeta, ali i svoju fit liniju. Dodala je, također da je slika nastala na Hvaru. 

- Hello September - napisala je Badrić uz fotografiju. 

Badrić je s obožavateljima nedavno podijelila fotografije iz izlaska s prijateljicama i kratko napisala: 'Sinoć u lovu na pršut'. Nina je za izlazak odabrala dužu šljokičastu haljinu koje je iskombinirala sa štiklama.

VEZANI ČLANCI

Pokazala je Nina što radi i preko dana. Pozirala je na plavoj stolici u kupaćem kostimu i bijeloj košulji i zavodljivoj pozi.

- Dokle god ovako započinju moji dani, dobro je sve - napisala je uz plavo srce. U komentarima je dobila i brojne komplimente. "Savršena za 10"m, "Prelijepa kao i uvijek", pisali su joj pratitelji.

Podsjetimo, Nina se i ranije ovog ljeta javila s Hvara gdje ima vikendicu u Jelsi.  Tamo pobjegne svaki put kada pronađe vremena u prenatrpanom rasporedu, a najčešće je to ljeti kada ima vremena uživati u čistim hvarskim plažama.

VIDEO Aleksandar Stanković: Već 14 godina se borim s depresijom

 

Ključne riječi

Komentara 2

KE
kekygb
23:16 08.09.2023.

...koment...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije