Odmara u Hrvatskoj

Nina Morić raspametila obožavatelje fotografijom u bikiniju: "Božanstvena"

Foto: instagram
1/6
22.08.2021.
u 21:00

Bivša manekenka na svojem Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira u crvenom bikiniju koji je istaknuo njezinu figuru, ali i tetovaže na leđima.

Bivša manekenka Nina Morić (45) trenutno odmara u Hrvatskoj, a na svojem Instagram profilu objavila je fotografije na kojima pozira u crvenom bikiniju koji je istaknuo njezinu figuru, ali i tetovaže na leđima.

Objava je skupila preko 11 tisuća lajkova, a Nina je zaradila i brojne komplimente od svojih pratitelja.

"Nevjerojatna", "Kakvo tijelo", "Božanstvena", "Spektakularna", samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Ninu je šira javnost upoznala ju je 1995. kada se pojavila u spotu "Tvoje tijelo" Tonyja Cetinskog i odmah nakon toga počela je graditi manekensku karijeru u Milanu, a u svijet manekenstva ušla vrlo mlada. 1996. godine sudjelovala je na natjecanju "Elite Look of the Year" gdje je osvojila drugo mjesto, a1998. godine na istom je natjecanju osvojila prvo mjesto, pa smo Ninu  uskoro gledali na modnim pistama na kojima je nosila revije Valentina, Cavallija, Versacea i mnogih drugih.

Nina se tada preselila u Italiju, a uskoro ju je angažirao i Ricky Martin za svoj spot za pjesmu "Livin La Vida Loca" koji je prštao senzualnim scenama u kojima je Nina bila u prvom planu. Ubrzo su joj stigle i ponude za brojne voditeljske angažmane na televiziji,

Iza nje su dva braka. Jedan s talijanskim fotografom Fabrizijem Coronom s kojom ima sina Carlosa. Corona je proveo dvije i po godine u zatvoru jer je iznuđivao novac od  od nogometaša Juventusa, Davida Trezegueta.

Sljedeći brak joj je bio s poduzetnikom Massimilianom Dossijem s kojim je u braku izdržala dva mjeseca, a prije tajanstvenog brokera Morić je ljubila 12 godina mlađeg Luigija Maria Favolosa. 

VIDEO>>Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Agramer000
Agramer000
21:41 22.08.2021.

nikad mi nebu bilo jasno zakaj je uništila svoje lice.

SK
skupiduša
21:38 22.08.2021.

Što se tu ima raspametiti, kao da nitko nema bikini i kao da se nitko više ne može skinuti u bikini? Pa nije pao meteor na Zemlju!

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
05:43 23.08.2021.

Jel postalo viralno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije