Ples sa zvijezdama

Nitko to nije očekivao! Nakon strastvenog plesa pao poljubac na pozornici, svoju su vezu dugo tajili

Foto: Nova TV
1/8
18.04.2022.
u 09:25

Valentina i Marko ljubavni su par u stvarnom životu, a iako su to dugo skrivali, ovaj put su definitivno potvrdili da su u vezi i to - poljupcem na pozornici.

Plesačica Valentina Walme i glumac Marko Petrić zajedno su zaplesali u uskršnjem specijalu 'Plesa sa zvijezdama. Valentina i Marko ljubavni su par u stvarnom životu, a iako su to dugo skrivali, ovaj put su definitivno potvrdili da su u vezi i to - poljupcem na pozornici. 

Petrić i Walme plesali su paso doble, a nakon strastvenog plesa su se u poljubili pred kamerama. 

"Ako se mislite ženiti, a to vam želim, paso doble uzmite za prvi ples", kazao je voditelj Igor Mešin. Komplimente su dobili od Franke i Larise. 

"Tina me motivira na poseban način i stvarno sam uživao ovaj tjedan. Uživam i inače, ali ovaj tjedan mi je bio baš poseban", kazao je Marko, te je voditeljici Maji Šuput kazao kako mu nikada nije palo na pamet da će na ovaj način zajedno plesati pred kamera,a. 
Plesačica se prisjetila kako su ona i glumac zaplesali i na prvom spoju, 

"Cijelo vrijeme smo bili skupa i konstantno se pretapalo iz privatnog u poslovno", dodao je Marko. 

Svoju vezu Valentina i Marko prvi put su javno potvrdili u lipnju prošle godine kada su zajedno stigli na Story Hall of Fame.

"Naravno da nas veže nešto više od prijateljstva, jer ne bi došli zajedno da nije tako", odgovorio je tada glumac kazališta Gavella na pitanje novinara te dodao da o svom privatnom životu izbjegavaju govoriti te da će se toga držati i dalje.

Inače, o njihovoj vezi šuška se još od pretprošle jeseni kada su snimljeni zajedno, a Walme tada nije željela komentirati svoj privatni život, pa šuškanja nije potvrdila niti demantirala. Šuškanja su nastala zbog njihovih čestih druženja, ali i fotografija koje su u bliskom periodu objavljivali na društvenim mrežama, a snimljene su na istim lokacijama. Iako su svoju sreću u početku skrivali od javnosti danas više ne kriju da su jedno drugome najveća podrška i da svakim danom sve više uživaju u svojoj ljubavi.

VIDEO Maja Šuput javila se nakon "incidenta s haljinom": "Moja doza stresa u kojoj uživam!"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije