ISTAKNULA ATRIBUTE

Nives Celzijus pokazala bujni dekolte, pratitelji oduševljeni: "Uvijek si najljepša"

Foto: Instagram
1/10
20.02.2022.
u 17:00

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (40) pratitelje na društvenim mrežama redovito razveseli svojim provokativnim izdanjima. Nives je sada 'uskočila' u traper kombinezon koji je naglasio njezin dekolte, a ispod njega nije imala grudnjak.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (40) pratitelje na društvenim mrežama redovito razveseli svojim provokativnim izdanjima. Nives je sada 'uskočila' u traper kombinezon koji je naglasio njezin dekolte, a ispod njega nije imala grudnjak.

Obožavatelje su oduševile najnovije fotografije, a ispod objave ubrzo su se nanizali brojni komplimenti i emotikoni vatre kojim su Nives poručili da izgleda odlično.

"Ljepota", "Ma savršena", "Uvijek si najljepša", "Prekrasna", "Goriš", "Lijep prizor", pisali su joj pratitelji.

Nives se nedavno pohvalila i novom tetovažom. Prvo je zaintrigirala pratitelje pitanjem da pogode gdje se uputila, a onda se u društvu sestre uputila u tattoo studio.

- Tetovirala sam se dva puta i dva puta sam pala u nesvijest. Da vidimo hoće li ovo treće tetoviranje biti malo sretnije. Treća sreća - rekla je Nives u videozapisu na kojemu leži na stolu dok ju tattoo majstor priprema za tetoviranje, a potom je pokazala i kako tetovaža izgleda. Snimila je video u ogledalu na kojem je vidljivo kako je istetovirala maslinovu grančicu koja je inače simbol mira.

Inače, Nives se već ranije pohvalila kako ima dvije tetovaže- na stražnjici i preponama. Ovu na stražnjici pokazala je ‘slučajno’ vježbajući na spravi, a tetovažu na području prepone posvetila je bivšem suprugu, nogometašu Dini Drpiću (40). Posvetu na španjolskom jeziku, ‘Propiedad de Dino’ (U vlasništvu Dine) nije uklonila iako su se rastali prije sedam godina.

VIDEO Hana Huljić i Petar Grašo očekuju prinovu, a u subotu će se vjenčati: Ovo je njihova ljubavna priča!



 
Ključne riječi

Komentara 4

IP
info_punkt
21:25 04.03.2022.

Lijepa žena

TT
tik tak
18:05 20.02.2022.

Gdje je taj koji je napisao: uvijek si najljepša-baš bih ga volio upoznati a redakcija ga sigurno zna...

MI
miky9415
19:06 20.02.2022.

Šta je tu toliko lijepo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije