Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'jedna od najseksepilnijih dama'

Nives Celzijus pozirala u izazovnim hlačama s prozirnim detaljima, pratitelji: 'Kako si moćna'

Foto: instagram
1/26
28.11.2023.
u 21:30

Nives se pratiteljima pohvalila novim prozirnim i izazovnim hlačama koje na stražnjem dijelu imaju kožne tange. Ove neobične hlače istaknule su njenu stražnjicu, a svemu je dodala i visoke crne potpetice, svjetlucavu torbicu i gornji dio bijele trenirke.

Hrvatska pjevačica, glumica i influencerica Nives Celzijus (41) na društvenim je mrežama podijelila novi video. Nives se pratiteljima pohvalila novim prozirnim i izazovnim hlačama koje na stražnjem dijelu imaju kožne tange. Ove neobične hlače istaknule su njenu stražnjicu, a svemu je dodala i visoke crne potpetice, svjetlucavu torbicu i gornji dio bijele trenirke.

Nives, koja obožavatelje uvijek iznova oduševi svojom figurom, ni ovoga puta nije propustila istaknuti svoju figuru za koju je dobila puno komentara. 'Kako si moćna', 'Mačka', 'Kako se držiš, ženo', 'Jedna od najljepših i najseksepilnijih dama u cijeloj Europi', 'Uvijek predivna', pisali su joj obožavatelji u komentarima.

Inače, Nives je prije nekoliko dana otkrila da uživa u Švicarskoj. Nives je otputovala iz Hrvatske, te je baterije odlučila napuniti u Bernu. Iz tog grada javila se seksi fotografijama - na kojima je potpuno odjevena.  Na sebi je imala majicu brenda Balenciaga i uske hlače koje su naglasile njene obline. 

- Pozdrav Bern - napisala je uz fotografiju koju je lajkalo mnogo njenih pratitelja. U komentarima joj se javila i Ecija Belošević koja joj je napisala: 'Pozdrav guzi'. 

VEZANI ČLANCI

Nedavno je Celzijus na društvenoj mreži Instagram objavila radosnu vijest. Naime, njezina sestra Matea na svijet je donijela djevojčicu, čime je Nives postala teta. Otkrila je i neobično ime svoje nećakinje.

– Upoznajte malu Lu – napisala je, a i pokazala kako su svi zajedno gledali uzbudljivu nogometnu utakmicu Hrvatske i Latvije. Dodala je i to da je Lu njezino zlato. Iako je poznato kako Nives privlači pažnju publike svoji ekstravagantnim fotografijama koje gotovo uvijek prikupe nekolicinu zajedljivih komentara, ni ovog puta nisu izostali.

– Samo ti ništa… A 40 godina – napisala je jedna pratiteljica kojoj je Nives potom i odgovorila.

– Možda su tebi tvoja djeca ništa, meni su moja sve – odlučno je poručila Celzijus koja je inače majka dvoje djece – kćerkice Taishe i sina Leona. Djecu je dobila u braku s bivšim suprugom Dinom Drpićem.

VIDEO Tamburaši spasili Maju Šuput: 'Bila je s prijateljicom, molile su nas da budemo s njima'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije