Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi bruje o ovome

Njemački ljubavni trokut! Bivša žena ikonu Borussije zamijenila za 12 godina mlađeg nogometaša

Foto: profimedia
1/4
28.06.2024.
u 20:01

Neki su ovaj ljubavni trokut prozvali i ljubavnim transferom, a da se Roman Weidenfeller rastao, potvrdio je za njemačke medije

Nekadašnji vratar njemačke reprezentacije Roman Weidenfeller pronašao se u središtu pozornosti zbog ljubavnog trokuta s aktualnom zvijezdom Bundeslige, a s kojom je njegova bivša supruga navodno u vezi. Nekadašnji igrač Borussije Dortmund još je u studenom prošle godine najavio razvod od Lise Rossenbach, a to im je bio već drugi put da su se rastali. Isto su napravili 2018., prije nego što su se dvije godine kasnije opet pomirili. U braku su dobili dvoje djece, a sada je ljubavi definitivno došao kraj.

Njemački Bild objavio je da je igrač Augsburga, Arne Maier, koji je 18 godina mlađi od Weidenfellera, nova ljubav bivše supruge umirovljenog vratara. Maier, inače 25-godišnjak, koji je također, 12 godina mlađi od Lise, navodno ju je prvi put sreo još u studenom, prije nego što su postali par u siječnju ove godine. Navodno joj je iskazao ljubav nakon što je zabio gol u ožujku na utakmici protiv Kölna, a dok je slavio pogodak, Maier je prstima oblikovao slovo ‘L‘, kao Lisa.

 

VEZANI ČLANCI:

Kada je riječ o Lisi i Weidenfelleru, njihova ljubavna priča započela je nakon što su se sreli u jednom VIP salonu koji je pripadao njezinu ocu, šefu građevinske tvrtke, nakon jedne utakmice 2010. godine. Vjenčali su se 2015., a sina Leonarda dobili su godinu kasnije. Ljubav je pukla 2018., nedugo nakon što je završila njegova igračka karijera, a ponovno su si dali šansu dvije godine kasnije. Lisa je lani u svibnju rodila njihovo drugo dijete, kćer Lunu, no samo šest mjeseci kasnije, bivši vratar za Bild je potvrdio da su se rastali. - Istina je, Lisa i ja više nismo par. Razišli smo se prijateljski. Nažalost, morali smo shvatiti da naš brak neće dugoročno funkcionirati. Nama su naša djeca na prvome mjestu. Kao roditelji, naravno da ćemo zajedno brinuti o njihovoj dobrobiti - rekao je tada bivši vratar.

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

Maier je u međuvremenu prohodao s njemačkom influencericom Melissom Deines, koja je danas u vezi s napadačem Borussije Mönchengladbach, Robinom Hackom, a s kojim je od 2020., a u studenom prošle godine dobili su prvo dijete, sinčića Amea.
Weidenfeller je upisao 453 nastupa za Borussiju Dortmund od 2002. do umirovljenja 2018., a također je pet puta nastupio za Njemačku te je bio dio njihove momčadi koja je osvojila Svjetsko prvenstvo 2014., iako se nije pojavio ni u jednoj utakmici.
Maier je pak odigrao 83 utakmice za Augsburg otkako se pridružio klubu nakon što je došao iz berlinske Herthe 2022. godine.

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Komentara 1

GM
gmižić
06:50 29.06.2024.

Gdje to bruji!?!?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije