PROMO

Nova intrigantna serija 'Smrt i druge sitnice' otkriva mračne tajne bogatih i moćnih

Smrt i druge sitnice
Foto: Death and Other Details © 2023 ABC Signature
1/3
03.09.2024.
u 11:43

Za ljubitelje napetih misterija, nova serija „Smrt i druge sitnice“ donosi uzbudljivo istraživanje mračnih tajni jedne moćne obitelji. Serija u produkciji Mike Weissa i Heidi Cole McAdams, svojom brzinom, složenom radnjom i neočekivanim preokretima ostavlja gledatelje u napetosti do posljednjeg trenutka.

Radnja serije započinje u ranim 2000-im godinama, kada Rufus Coteworth (Mandy Patinkin), poznat kao „najveći svjetski detektiv“, dolazi na imanje obitelji Collier kako bi razgovarao s tada 10-godišnjom Imogene Scott o sumnjivoj smrti njezine majke. Radnja se ubrzava 18 godina kasnije i prati Imogene (Violett Beane) koja se ukrcava na luksuzni kruzer.

Foto: Death and Other Details © 2023 ABC Signature

Imogene, koju je obitelj Collier prihvatila nakon tragičnog događaja u djetinjstvu, dolazi na brod kako bi prisustvovala proslavi umirovljenja te unaprjeđenju svoje najbolje prijateljice Anne (Lauren Patten) na mjesto izvršne direktorice obiteljske tvrtke Collier Mills. Uz njih, među putnicima su i Annina majka Katherine (Jayne Atkinson), brat Tripp (Jack Cutmore-Scott), ovisnik o kokainu, ali i mnogi drugi osebujni likovi. Tu je i Rufus, sada propali detektiv, koji radi kao osobni tjelohranitelj obitelji Chun s kojima Anna pokušava sklopiti veliki posao. Slavlje ne prolazi prema planu - nakon ubojstva gosta, Imogene se nađe na vrhu popisa osumnjičenih. U želji da spasi sebe, prisiljena je udružiti se s Rufusom s kojim nije u dobrim odnosima, a njihovo partnerstvo razotkriva mračne tajne.

Serija s vrtoglavim preokretima će zasigurno privući sve ljubitelje složenih misterija jer se gledatelji susreću s retrospektivom u kojoj gledatelji postepeno otkrivaju što se dogodilo s Imogeneinom majkom i kako njezina smrt može biti povezana s trenutnim događajima na luksuznom kruzeru.

Foto: Death and Other Details © 2023 ABC Signature

Kako se priče i tajne gomilaju, misterij postaje sve složeniji, čime serija dodatno osvaja gledatelje. „Smrt i druge sitnice“ nije samo uzbudljiva priča o ubojstvu, već i izazov gledateljima da preispitaju svoje predrasude i zapitaju se što sve može biti skriveno iza blještavila bogatstva i moći.

Svi željni misterioznog izazova mogu pratiti seriju „Smrt i druge sitnice“ na kanalu STAR Life od utorka, 3. rujna u 22 sata.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije