U DOBRU I ZLU

Nova TV predstavila novu seriju: 'Gledatelje će uvući intrigantna i emotivna životna priča'

U dobru i zlu
Foto: Nova TV
1/80
05.09.2024.
u 19:30

U seriji "U dobru i zlu", gledatelji će od ponedjeljka 9. rujna imati priliku pratiti složenu priču o Veljku Srići, čovjeku koji balansira između dvije obitelji i suočava se s posljedicama svog dvostrukog života. Jedan od najjačih aduta serije "U dobru i zlu" svakako je i njezina vrhunska glumačka postava koja okuplja neke od najcjenjenijih imena hrvatskog glumišta, ali i mlade nade koje će zasigurno postati nove zvijezde

Svega nekoliko dana ostalo je do početka emitiranja nove dramske serije Nove TV ''U dobru i zlu'', a u kino dvorani glumačka ekipa, članovi produkcije te brojni predstavnici medija imali su jedinstvenu priliku pogledati prvu epizodu ove iščekivane serije, dobivši tako savršen uvod u ono što mnogi već sada nazivaju najuzbudljivijim televizijskim projektom godine.

VEZANI ČLANCI: 

U seriji "U dobru i zlu", gledatelji će od ponedjeljka 9. rujna imati priliku pratiti složenu priču o Veljku Srići, čovjeku koji balansira između dvije obitelji i suočava se s posljedicama svog dvostrukog života. Jedan od najjačih aduta serije "U dobru i zlu" svakako je i njezina vrhunska glumačka postava koja okuplja neke od najcjenjenijih imena hrvatskog glumišta, ali i mlade nade koje će zasigurno postati nove zvijezde.  Uz Filipa Juričića u glavnoj ulozi, uz njega su Ksenija Pajić, Mirna Medaković Stepinac, Iva Mihalić, Martina Stjepanović,  Enes Vejzović, Katarina Baban,  Jelena Miholjević, Žarko Radić, Momčilo Otašević, Filip Detelić, Ana Begić Tahiri, Tanja Smoje, Igor Kovač, Robert Plemić, Ammar Mešić, Lena Medar, Lana Ujević, Marija Klanac, Toma Medvešek, Iva Šimić Šakoronja, Dora Dimić Rakar, Amar Selimović, Tena Jeić Gajski, Ivona Dragaš Bilogrević, Filip Budimir.

Sve prisutne oduševili su prvi kadrovi serija, a posebno ponosan bio je Filip Juričić, koji je nakon projekcije kazao: ''Gledati seriju na velikom platnu, zajedno s ekipom i medijima, bilo je zaista posebno iskustvo. Kad smo počeli raditi na ovom projektu, svi smo bili svjesni koliko je kompleksan i emotivan. Mislim da su prisutni mogli osjetiti s koliko strasti smo se trudili da sve to prenesemo na ekran."

GALERIJA: Oženio se sin košarkaške legende Tonija Kukoča, pogledajte predivne kadrove s vjenčanja

U dobru i zlu
1/20

Mirna Medaković Stepinac, koja igra Marinu Sriću, Veljkovu suprugu iz Sarajeva, također je podijelila svoje oduševljenje viđenim: "Moram priznati da me projekcija prve epizode potpuno oduševila. Uvjerena sam da će i naša publika pred malim ekranima biti zadovoljna, a to je zapravo i najvažnije!''

Gosti su uživali u premijernom prikazivanju prve epizode serije u luksuznom okruženju kino dvorane, gdje su mogli doživjeti intenzitet i ljepotu serije u punom sjaju. Nakon projekcije uslijedilo je druženje gdje su prisutni imali priliku razgovarati s glumcima i članovima produkcijskog tima.

''Gledatelje očekuje intrigantna i neobična, ali vrlo životna priča koja će ih emotivno uvući. Posebno su zanimljivi likovi, među kojima nema savršenih, tipičnih pozitivaca i baš to ih čini vrlo ljudskima, lako ih je razumjeti i zavoljeti. Pisati priču na temelju stvarnih događaja je u određenoj mjeri izazovno, ali prije svega nadahnjujuće i osvježavajuće. Mnogo toga je naravno trebalo mijenjati, ali samo zato što je stvarni život daleko kaotičniji i začudniji od fikcije. Ukratko - bilo je užitak!'', izjavila je autorica projekta Nataša Buljan, a kreativni producent serije, David Kapac, je dodao: ''Iako nova serija gledateljima donosi stvarno obilje dramatičnih, napetih i vizualno atraktivnih trenutaka, u svojoj srži ovo je zaista serija o obiteljima, kako onima rođenima, tako i onima kroz život pronađenima, stvorenima. Jako smo ponosni što u novoj seriji grad Zagreb napokon igra sam sebe. Iako snimanje u metropoli sa sobom nosi cijeli niz izazova, mogućnost da grad prikazujemo u njegovim najljepšim i najromantičnijim vizurama, seriji daje jedan poseban, bezvremenski ugođaj. Jedinstvena slika koja se slaže kroz oko naših kamera tako stvara jednu predivnu pozadinu pred kojom se osobna, obiteljska i životna drama naših likova odvija.''

S inovativnim pristupom snimanju i impresivnim novim studijskim prostorima koji se protežu na gotovo 2.000 kvadratnih metara, Nova TV nastavlja prednjačiti u kreiranju sadržaja koji privlači i zadržava gledatelje. Serija, koja je inspirirana istinitim događajem, nosi sa sobom snažne poruke i teme koje će rezonirati s publikom, a u sve to gledatelji će se moći uvjeriti u ponedjeljak od 21:15 na Novoj TV!

GALERIJA: Preminuo frontmen benda Riblja Čorba Bora Đorđević

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije