ADI ŠOŠE

Nova velika regionalna zvijezda i ljubimac žena stiže u Dalmaciju, ove subote pjeva u Solinu

Split: Poznati na finalnoj večeri Melodija Jadrana
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/3
02.09.2024.
u 12:29

U Solinu smo imali jedan od meni najdražih koncerata pošle godine, tako da sam siguran da će i ovaj put biti odlično. Moj AL Music Band i ja radujemo se mnogo ponovnom susretu''' - poručio je popularni Adi uoči velikog koncerta u Solinu.

Vrhunskim vokalom iz kojeg pršti emocija, zaraznim hitovima i neodoljivim šarmom, Adi Šoše je u kratko vrijeme postao jedna od najpopularnijih mladih zvijezda u regiji.

Kada ovaj karizmatični Mostarac izađe na pozornicu, žene doslovce vrište, a kad pusti svoj čarobni glas, nerijetko se dogodi da krenu i suze. Koncertni spektakli postali su Adijev zaštitni znak, a želja mu je da publici uvijek pokloni nešto novo i uzbudljivo!

U Solinu je Adi posljednji put nastupio lani na Adventu na predivnoj Gradini, oborivši sve rekorde posjećenosti pa jedva čeka nadolazeći koncert, ove subote, 7.9.2024. 

''U Solinu smo imali jedan od meni najdražih koncerata pošle godine, tako da sam siguran da će i ovaj put biti odlično. Moj AL Music Band i ja radujemo se mnogo ponovnom susretu''' - poručio je popularni Adi uoči velikog koncerta u Solinu.

GALERIJA: Oženio se sin košarkaške legende Tonija Kukoča, pogledajte predivne kadrove s vjenčanja

Split: Poznati na finalnoj večeri Melodija Jadrana
1/20

Uz hitove  “Najljepši cvijet”, “Suvenir”, “Šteta, zar ne”, “Od jeseni do proljeća”, “Put do tebe”, “Ne dam te”,“Sve ili ništa”, “Zabranjena riječ”, “Ruža” i “Lele” publika će imati priliku uživo čuti i najnoviji hit ''Zrno nade'' koji je predstavljen na ovogodišnjim Melodijama Jadrana.

Ova godina ipak je nešto posebno za glazbeni rad Adija Šoše. Apsolutni je rekorder po broju koncerata na ljetnoj turneji koja je počela u lipnju i trajati će sve do kraja rujna.

A strelovit uspon na regionalnoj glazbenoj sceni, Adi će okruniti koncertima u zagrebačkom Lisinskom. Prvi, zakazan za 28. listopada rasprodao je  je u rekordnom roku, u samo tri dana pa odmah najavio i drugi. S obzirom na golem interes publike, sasvim je izgledno da će ondje zakazati i treći nastup. 

VEZANI ČLANCI: 

Ali prije toga Adija ove subote 07.rujna u 21.00h čeka velik koncert povodom Dana grada Solina i blagdana Male Gospe na igralištu i platou ispred školske dvorane na Arapovcu.

VIDEO: Ana Begić Tahiri: Nakon "Bibinog svijeta" sam 10 godina bila izbrisana s televizije i filma

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije