izlazak memoara

Novi šokantni detalji izašli u javnost: Matthew Perry priznao da je ljudima ulazio u kuće kako bi krao tablete

Matthew Perry
Foto: profimedia
1/10
03.11.2022.
u 11:03

A prvi put kada je probao tabletu za bolove bilo je nakon ozljede na skuteru za vodu. U knjizi je njezino djelovanje opisao kao da "topli med ulazi u vene".

Matthew Perry (53), američki glumac koji je posljednjih mjesec-dva u fokusu javnosti zbog svojih memoara od nazivom 'Friends, Lovers and the Big Terrible Thing', 1. studenoga napokon je javnosti predstavio svoju cijelu životu priču koju je ispričao u spomenutoj knjizi. Njegov život pun je uspona i padova, a iako se mnogo toga zna o njegovoj ovisnosti i tom teškom razdoblju, pred izlazak memoara sve više šokantnih detalja izlazi u javnosti.

U knjizi je opisao i kako je jednom prilikom zbog droga došlo do puknuća debelog crijeva zbog čega je dva tjedna bio je u komi i pet mjeseci u bolnici, a nakon što je pušten na kućnu njegu još je devet mjeseci morao koristiti vrećicu za kolostomiju. Liječnici su mu tada davali dva posto šanse za život. 

U novom jednosatnom intervjuu koji je dao Diani Sawyer na ABC-ju otkrio je kako je bio na  6000 sastanaka Anonimnih alkoholičara, 30 godina proveo na terapijama, bio na 15 rehabilitacija i prošao kroz detoksikaciju čak 65 puta. Također, otkrio je da je svoje prvo alkoholno piće popio sa samo 14 godina i da se tada osjećao "kao da je u raju". Do svoje 18. godine pio je svaki dan.

A prvi put kada je probao tabletu za bolove bilo je nakon ozljede na skuteru za vodu. U knjizi je njezino djelovanje opisao kao da "topli med ulazi u vene". Poslije, ovisnost o njima je bila toliko teška da je znao popiti i 55 Vicodina dnevno, a znao je i odlaziti na dane otvorenih vrata prodaje nekretnina samo kako bi ukrao lijekove iz kupaonskih ormarića stranaca.

Diani je otkrio i da je njegova kolegica Jennifer Aniston bila ta koja mu je davala najviše podrške.

"Ona je bila ta koja je najviše pružila ruku pomoći", rekao je Perry koji je prema njoj gajio i romantične osjećaje. No, Aniston nije bila jedina koja je primijetila Perryjev problem i pokušala intervenirati. Kolege su ga strpale u kut u njegovoj garderobi i rekli kako mora nešto napraviti po tom pitanju.

"Mislio sam da to tako dobro skrivam, ali nisam bio u poziciji ni da stanem", kazao je Perry.

A te probleme i publika je mogla primijetiti kroz njegova variranja u kilaži kroz sezone.

VIDEO>>Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena: Tek je nedavno napravila prve samostalne korake u sedam godina, a s multiplom se bori od 2012.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
12:07 03.11.2022.

Koga zanimaju memoari jednog drogeraša. Svi njihovi memoari su isti

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
12:34 03.11.2022.

Koga zanima ovaj dežmekasti lik?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije