Nigdje to nije doživjela

Novinarka N1 televizije podijelila ružno iskustvo iz Malinske na Krku: Rekli su nam da djeca nisu dobrodošla

Foto: Facebook
1/4
22.08.2022.
u 12:35

Tina Kosor opisala je što je njezin suprug s njihovim blizancima doživio kada je u jednom kafiću u Malinskoj sjeo popiti kavu, a svoju stranu priče iznio je i konobar koji je taj dan radio u tom kafiću.

Novinarka N1 televizije Tina Kosor podijelila je na Facebooku neugodno iskustvo koje je njezin suprug doživio kada je s njihovim blizancima sjeo na terasu jednog kafića u Malinskoj na otoku Krku gdje mu je konobar, kako piše Kosor, rekao da ne može s dječjim kolicima biti na terasi.

- RODITELJI S DJECOM NEPOŽELJNI! 
Stvarno nisam vjerovala da se ovo može dogodit... Da te netko praktički istjera iz kafića samo zato što si došao s bebom, odnosno bebama... Naime, jučer moj muž htio sjesti na kavu u Malinskoj na terasu caffe bara Marin s našim blizancima. Konobar ga napao kad je pomaknuo stolicu na čije mjesto je htio staviti kolica. Na njegovo izričito pitanje što vam znači takvo postupanje, zar djeca u kolicima nisu dobrodošla u kafić rečeno mu je da djeca nisu dobrodošla te da ne može biti na terasi s kolicima. Napominjem, riječ je o jutarnjim satima i kavi, a ne noćnom izlasku i tulumarenju... Također, bebe su spavale u kolicima, znači nisu nikog smetale..
Očito je to turizam Visit Malinska - Krk island  i ugostiteljstvo na hrvatski način. Još je to kafić za čiju terasu se doslovno zatvorila ulica... Je l' se nekome dogodilo nešto slično? - napisala je Tina na Facebooku. Uskoro joj se u komentarima javio i konobar Matej Poličić koji tog dana komunicirao s njezinim suprugom i iznio je svoju stranu priče.

- Poštovanje,ja sam taj famozni konobar koji vam nije dozvolio ulazak na terasu, prva činjenica, svojim kolicima bi spriječili ulaz na našu terasu jer je stol predviđen za dvije osobe, druga činjenica je ta da ulazi vas muž kao razbojnik na našu terasu i miče stolice po svojoj želji i stavlja ih na prolaz od kafića, i zadnja činjenica, kako ste mislili da sjednete na stol predviđen za dvije osoba a vas je četvero a prostor je kvadrat i pol..? U Marinu su djeca apsolutno dobrodošla i ja sam mladi čovjek koji to jako poštuje no neću dozvoliti da zbog jednog stola svi ostali gosti na mojoj terasi pate...hvala i ugodan ostatak dana... - napisao je Poličić. 

 

 

- Vidite kakav ste konobar, umjesto da ste mu pomogli da napravi mjesta, Vi ste ga potjerali i rekli da to nije mjesto za djecu....- uzvratila mu je Tina Kosor i kasnije još dodala: Matej Poličić da, sigurno je čovjek s dvije bebe ušao kao razbojnik, znam, takvi su najopasniji, treba to odmah zvati policiju, ja je znam od kud vam hrabrosti da se sami suprotstaviti... I da, naravno da je premještanje stolice "rušenje terase" trebali ste odmah i policiju i vatrogasce zvat...

Konobar Matej Poličić pitao je novinarku je li njezin suprug možda prvo došao do njega i pitao gdje može smjestiti kolica koja su veća od površine jednog stola i dvije stolice. Tina je na kraju poručila: Prošli smo puno obale ovo ljeto, ali ovo je iskustvo bilo jedinstveno... Samo su nam tu rekli otvoreno da djeca tu nisu dobrodošla...

VIDEO Komemoracija za Mislava Bagu: Obitelj i novinari oprostili se od voljenog kolege

 

Ključne riječi

Komentara 31

RE
reborn
12:59 22.08.2022.

Muško svojim ponašanjem zakuha scenu u kafiću, onda se žensko preko interneta opravdava i svu krivicu svaljuje - na djecu koja su spavala... Ovo je ponašanje u rangu Jelene Veljače.

PO
poluvodič
14:05 22.08.2022.

Potpuna podrška konobaru. Javne ličnosti čim im nešto nije po volji, daju u novine i portale da ih se validira. Opet fali osnovna kultura našeg naroda. Naučite se pristojno pristupiti lokalu, i sve ostalo će biti top - to vam garantiram 100%

Avatar drug Joža
drug Joža
13:16 22.08.2022.

Ako su blizanci onda su kolica duplih dimenzija, ako je stol za dvije osobe onda je sve jasno. Pa ne možeš blokirati prolaz cijelom kafiću samo zato jer se tebi pije kava. Svašta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije