Sve na prodaji

Obitelj Jackson s aukcije povukla uzglavlje na kojem je umro Michael

michael jackson
Reuters
18.12.2011.
u 19:15

Stvari iz kuće u kojoj je kralj popa živio s djecom, prodane su na aukciji za gotovo milijun dolara. Predstavnik aukcijske kuće “Julien’s” izjavio je da je licitacijom postignuta gotovo trostruko veća svota od procijenjene.

Stvari iz kuće u kojoj je do svoje smrti Michael Jackson živio s djecom, prodane su prekjučer na aukciji za gotovo milijun dolara. Predstavnik aukcijske kuće “Julien’s” u Los Angelesu izjavio je da je licitacijom postignuta gotovo trostruko veća svota od 200 do 400 tisuća dolara, koliko su procijenili.

Najviše zanimanja bilo je za tablu s porukama Jacksonove djece koja je otišla za pet tisuća dolara i ormar na čijem je ogledalu preminuli kralj popa napisao poruku.

Prodan je za 18.750 dolara. Uzglavlje kreveta na kojem je preminuo na zahtjev obitelji povučen je iz prodaje, ali je tepih koji se nalazio pokraj kreveta prodan za 15.360 dolara. Početna mu je cijena bila 600 dolara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije