spektakl u dijaspori

Oliver, Gibonni, T. Cetinski i Škoro zajedno pjevaju u Frankfurtu

oliver
Hrvoje Jelavić/Pixsell
Autori: sp, ic/vlm
22.10.2011.
u 08:00

– Ovo je lijep glazbeni paket u kojem će iseljenici iz svih regija pronaći nešto za sebe, od Dalmatinaca do Slavonaca. Očekujem da će biti i mnogo mlađe publike koja uvijek zna sve pjesme – obećao je Oliver.

Veliki glazbeni spektakl očekuje naše iseljenike u subotu navečer u frankfurtskoj dvorani Ballsporthalle, gdje će im na “Hrvatskoj noći” užitak u domaćim notama priuštiti Tony Cetinski, Miroslav Škoro, Zlatan Stipišić Gibonni, Robert Čolina i Oliver Dragojević.

– Zahvaljujući novim tehnologijama naši ljudi u inozemstvu sada mnogo lakše i brže mogu doći rodbini u Hrvatsku te im je i glazba dostupnija nego prije, ali vjerujem da će ovaj koncert biti idealan za obiteljsko opuštanje vikendom – kaže Oliver.

Uživanje u poznatim taktovima naših proslavljenih izvođača našim ljudima u inozemstvu očito nedostaje jer, osim što će na koncert doći Hrvati iz Hamburga, Berlina, Aachena, Münchena, Stuttgarta, Kölna, Düsseldorfa, Essena, Stuttgarta, velik broj ulaznica tražili su i Hrvati s adresama u Švedskoj, Nizozemskoj i Belgiji te se očekuje oko deset tisuća posjetitelja.

– Ovo je lijep glazbeni paket u kojem će iseljenici iz svih regija pronaći nešto za sebe, od Dalmatinaca do Slavonaca. Očekujem da će biti i mnogo mlađe publike koja uvijek zna sve pjesme – obećao je Oliver. Koncert počinje u 19 sati, a prije nastupa glazbenih zvijezda iz Hrvatske publiku će zabaviti misijska folklorna skupina HKZ-a Maintaunus-Hochtaunus te bendovi iz Frankfurta i okolice.

Komentara 2

OB
-obrisani-
17:33 22.10.2011.

Jedan ton gore, jedan ton dolje. Napisati da Škoro pjeva doista je vrhunac cinizma.

OV
over
14:32 23.10.2011.

a šta radi škoro s ovim pjevačima.. nosi im opremu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije