Suprotnosti se privlače?

One su seksi, slavne i obožavaju zločeste dečke!

'Casper Smart and Jennifer Lopez arrives at the 70th Annual Golden Globe Awards held at the Beverly Hilton Hotel, Beverly Hills, California on January 13, 2013.Photo: Press Association/PIXSELL'
14.03.2014.
u 18:02

One su uspješne, seksi i slavne. No, poznate dame teško mogu odoljeti opasnim, zločestim dečkima...

One su uspješne, seksi i slavne. No, poznate dame teško mogu odoljeti opasnim, zločestim dečkima. Sigurno ste i sami bar jednom pali na njihove čari, a Celebalerts donosi iskustva slavnih ljepotica.

1. Anne Hathaway

Slavna glumica svojedobno je ljubila Raffaella Follierija. Zgodni Talijan bio je pravi šarmer, ali i umjetnik za prijevare. Ukrao je milijune dolara od investitora, a na kraju je uhićen te je završio iza rešetaka. Tek tada ga je lijepa Anne ostavila.

2. Ellen Pompeo

Ona svog zločestog dečka nije ostavila, završili su u braku. Suprug lijepe Ellen, Chris Ivery, završio je u zatvoru zbog prijevara s kreditnim karticama, a bio je u zatvoru i zbog dilanja droge.

3. Jennifer Lopez

Pjevačica obožava loše dečke, a od njih ne odstupa ni danas. Njezin mlađahni dečko Casper Smart bio je u zatvoru zbog prebrze vožnje te vožnje bez dozvole.

4. Sandra Bullock

Jesse James i Sandra Bullock iznenadili su sve. Miljenica Amerike dugo je bila s Jessejem, koji je više puta bio na sudu zbog mutnih poslova, a osim toga, poznat je kao pravi prevarant. Njihova ljubav došla je kraju kada je Sandra shvatila da ju je sustavno varao.

5. Rihanna

Iako je i sama temperamentna, pjevačica nađe uvijek nekog tko je još 'temperamentniji'. Chris Brown, njezina najveća ljubav, završio je na sudu jer ju je prebio. Već dugo prijete mu zatvorom, što zbog problema s drogom, što zbog agresivne naravi.

6. Charlize Theron i Sean Penn

Karizmatični glumac ultimativni je zločesti dečko. Lijepa Charlize zaljubila se preko ušiju, zanemarivši činjenicu da je Sean bio šest puta priveden zbog napada na nekadašnju suprugu Madonnu. Ipak, izgleda da je toliko šarmantan da mu je i Madonna sve oprostila, budući da su danas u odličnim odnosima. Američki mediji nadaju se da je Sean smireniji nego nekad, tijekom divlje mladosti.

7. Katy Perry i Russell Brand

Katy je djevojka iz katoličke obitelji, a Russell bivši ovisnik o seksu, alkoholu i heroinu. Ipak, spojili su se i strasno voljeli. Ne zadugo – razlike su presudile pa su se Katy i Russell rastali nakon 14 mjeseci braka.

8. Beyonce i Jay-Z

Danas je ugledan poslovni čovjek, glazbenik te suprug i otac. No, nekad je Jay-Z bio zaista opak. U mladosti je završio u zatvoru zbog dilanja te napada na svog brata i jednog mladića kojeg je izbo tijekom tučnjave u klubu. Beyonce nije marila, riskirala je te na kraju profitirala. Zajedno stvaraju hitove i vladaju glazbenim svijetom.

Foto: REUTERS/PIXSELL

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije