Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
susret koji će pamtiti

Ornela Vištica objavila fotografiju s poznatom glumicom: 'Raspitivala se o Hrvatskoj, oduševila me'

Zagreb: U Kerempuhu obilježena stota, a ujedno i posljednja izvedba predstave Krletka
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/6
20.01.2022.
u 22:00

Ornela Vištica (32) sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama često dijeli anegdote iz privatnog života, a ovog puta prisjetila se susreta s poznatom škotskom glumicom Ashley Jensen.

Kazališna, televizijska i filmska glumica Ornela Vištica (32) sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama često dijeli anegdote iz privatnog života, a ovog puta prisjetila se susreta s poznatom škotskom glumicom Ashley Jensen (52), najpoznatijom po ulogama u TV serijama "Statisti" i "Ružna Betty".

Jensen glumi i u seriji Agatha Raisin koja se trenutno emitira na HRT-u, a upravo je ta serija Ornelu je potaknula da se prisjeti njihovog susreta koji će zauvijek pamtiti. 

- Ovih dana, baš na HRT-u vidim jedno od najboljih televizijskih glumačkih lica Velike Britanije u jednoj seriji i drago mi je zbog toga, sretna sam što sam imala priliku provesti kratko ali predivno vrijeme s Ashley Jensen - započela je Ornela svoju objavu. 

- Imala sam veliko poštovanje prema njoj i razmišljala sam kako uopće da joj se obratim. Prišla mi je i ponudila sušene marelice😂, pričajući o novoj prehrani kao da smo se ona i ja već negdje prije srele. Postavila mi je par pitanja o glumačkom životu u Hrvatskoj , kako i na koji način se radi, snima i postoje li kakvi problemi kod gostujućih snimanja i kako uopće mladi glumci egzistiraju? Oduševila me svojom susretljivošću, dijalogom i jednostavnošću. Jedne godine u Leedsu - dodala je Vištica uz zajedničku fotografiju s Ashley koja je oduševila njezine pratitelje. 

 

 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Glumačko ostvarenje godine 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije