prisjetila se djetinjstva

Ostala je bez nje sa samo 12 godina: Snaha Zdravka Mamića podijelila fotografiju s majkom

Foto: Instagram
1/12
21.11.2021.
u 22:00

Tia Mamić bez majke je ostala još kao djevojčica, a brigu o njoj odmah je preuzeo političar Ljubo Jurčić. S biološkim ocem odnos nikada nije izgradila.

Poduzetnica Tia Mamić (37), supruga Marija Mamića (39) sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila je fotografiju iz djetinjstva. Na njoj pozira s majkom uz osmijeh na licu. Tia je majku izgubila sa samo 12 godina, a brigu o njoj tada je preuzeo političar Ljubo Jurčić.

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

"Moja majka je umrla kada sam imala 12 godina, tako da je mene mama isto odgajala i ja sam poprilično puno toga preuzela od svoje majke koja je bila izrazito uspješna poslovna žena i koja je u pravom smislu tada bila samohrana majka. Znači, kad kažem samohrana majka, nije imala potporu od mog biološkog oca nikakvu i zaista je dala sve u odgoj mene, svoj posao. I nisam osjetila nekakvu prazninu. I tu je došao Ljubo koji je bio uz mene od kada sam imala godinu i pol dana i mi smo se poprilično odmah povezali", ispričala je Tia prije godinu i pol dana za IN magazin.

Nikada nije ostvarila odnos s biološkim ocem, o čemu je također progovorila. 

"Ne zato što ja to nisam htjela, već je on izabrao neki drugi put, ja nisam pobornik tog puta. Ne podržavam alkohol, ne podržavam drogu, nikad u životu se nisam napila, jednostavno nisam pobornik toga", objasnila je.

Inače, Tia i Mario vjenčali su se u zagrebačkom hotelu Westin u listopadu 2017. Svadba se održala na 17. katu zgrade, a neki su je tada nazvali i svadbom godine. Uzvanike je zabavljala srpska pjevačica Rada Manojlović. Poduzetnica se udala u vjenčanici koju je kreirala dizajnerica Matija Vuica.   Podsjetimo, Tia je oduvijek bila suzdržana kada je riječ o medijima, a u jednom od rijetkih medijskih istupa progovorila je o životnim nedaćama koje su je zatekle. Rano je ostala bez majke, a život s ocem alkoholičarem ostavio je traga na njoj. 

VIDEO>>Denis Latin oduševio pratitelje fotografijom iz 1992. godine

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije