NEPROSPAVANA NOĆ

Otac nestale Marijane iz BB: 'Još čekam poziv policije, možete misliti kako mi je'

'26.06.2011., Beograd, Srbija - Marijana Cvrljak pobjednica je prvog regionalnog showa Big Brother. Nakon 106 dana provedenih u izolaciji, ziveci u kontroliranom okruzenju, u Kuci s jos 11 kandidata i
Foto: 'Tomislav Miletic/PIXSELL'
1/6
26.10.2022.
u 11:13

- Na vezi sam s policijom u Zagrebu, rekli su mi da će mi se javiti tijekom jutra, a ako ne bude novih informacija do podne, zvat ću ja njih i tražiti da mi kažu je li pronađena moja Marijana. Možete misliti kako mi je. Želim samo da se ovo završi. Ne bježim od novinara, samo vas molim da prenesete sve onako kako vam kažem, rekao nam je Ivo Kovačević

Policija još nije objavila identitet ženske osobe čije je tijelo pronađeno u Savi, a iza obitelji nestale Marijane Seifert, prve pobjednice regionalnog Big Brothera, još je jedna neprospavana noć.

- Na vezi sam s policijom u Zagrebu, rekli su mi da će mi se javiti tijekom jutra, a ako ne bude novih informacija do podne, zvat ću ja njih i tražiti da mi kažu je li pronađena moja Marijana. Možete misliti kako mi je. Želim samo da se ovo završi. Ne bježim od novinara, samo vas molim da prenesete sve onako kako vam kažem, rekao nam je Ivo Kovačević, otac nestale Marijane, koji je najavio kako će ako ne bude novih informacija idući tjedan doći u Zagreb jer nije zadovoljan istragom.

Podsjetimo, policija je u ponedjeljak izvijestila kako je u mjestu Dubrovčak Lijevi u Savi pronađeno tijelo nepoznate žene, a tada se ponovno počelo govoriti o tome kako bi to mogla biti Marijana Seifert, koja je nestala 27. travnja  iz doma na Savici, gdje je živjela sa suprugom i djecom.

Ivo Kovačević je nakon pronalaska tijela u ponedjeljak kazao i kako su mu iz policije kazali kako to najvjerojatnije nije Marijana. Navodno je riječ o ženi staroj 45 godina, a tijelo je oko mjesec dana u vodi.

Za srpski Kurir ovog vikenda je o nestanku svoje kćeri pričala i Marijanina mama Gordana.  - Toliko je tuge i bola u meni da vam nisam ni za kakve razgovore. Bolno mi je pričati o tome. Nakon razgovora mi samo bude još gore. Nemate pojma koliko mi je i ovo bolno što vam odgovaram na poruke, ne možete ni blizu shvatiti našu bol. Suprug i ja stvarno nemamo nikakvih informacija koje bismo vam mogli dati. Ne možemo dobiti nikakve informacije od policije, samo nam kažu da se radi i to je to. Sve što smo mogli reći to smo i rekli - izjavila je. 

VIDEO: Matthew Perry, Chandler iz 'Prijatelja', uništio je svoj život: 'Na odvikavanje sam potrošio 69 mil. kuna' 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije