život na vagi

Ivana se u showu rasplakala zbog sestre: Nije napunila ni 18 godina, a imala je operaciju koja je bila jako teška

Foto: RTL
1/15
26.10.2022.
u 09:40

Ivana je s Katarinom jako bliska, a s njom je bila u najtežim trenucima, kada je bila bolesna.  Otkrila je da je Katarina sa 16 godina imala tumor između velikog i malog mozga. Dodala je da je bila uz nju uvijek, te da je sestra nalaze da je sve u redu dobila netom prije Ivanina ulaska u show.

Kandidatkinja 'Života na vagi' Ivana Radoš koja je u show ušla sa 113 kg bila je potpuno iznenađena kada ju je trenerica Maja odvela u špilju Vrelo gdje se susrela sa sestrom Katarinom. Ivana je s Katarinom jako bliska, a s njom je bila u najtežim trenucima, kada je bila bolesna.  

- Bilo mi je jako lijepo čuti da imaš podršku svoje obitelji. Imaš brata i seku, a jesi li sa sekom baš jako povezana - pitala je trenerica kandidatkinju. 

- Jesmo, baš jako smo povezane. Oduvijek, svašta smo prošle - odgovorila je Radoš. 

Otkrila je da je Katarina s nepunih 18 godina imala tumor između velikog i malog mozga. 

- Imala je operaciju koja je bila teška. Imala je tumor između velikog i malog mozga. Tada sam imala 16 godina, a ona nije ni napunila 18 godina kada se sve to dogodilo - izjavila je. 

Dodala je da je bila uz nju uvijek, te da je sestra nalaze da je sve u redu dobila netom prije Ivanina ulaska u show. 

- Koliko god sam mogla biti uz nju bila sam, uvijek. Sada je dobro. Drago mi je što je sve sada iza nje. Prije nego što sam došla u show je dobila nalaze da je sve u redu. 

Priznala je i da joj je bilo jako teško nositi se s time. 

- Bilo je jako teško nositi se s time, ali sam ja razmišljala, ako ona može, onda mogu i ja s njom proći njezin oporavak.

Ivana je inače majka četvorice sinova, a njeni su problemi s kilogramima i počeli zbog trudnoća. „U prvoj sam se trudnoći udebljala više od trideset kilograma, u drugoj dvadeset, u ostale dvije dobila sam nešto manje, ali to je bio glavni problem“, otkriva Ivana Radoš koja obožava svoju djecu, ali da nešto može promijeniti u životu, sada je sigurna da ne bi toliko jela dok je bila trudna zato što joj jako smeta što se ne može igrati sa svojim sinovima koliko želi.

„Zbog njih i zdravlja prijavila sam se u 'Život na vagi'. Moja su mi djeca najvažnija“, kaže Slavonka te dodaje : „Ponosna sam majka četvorice sinova! Naš jedan dan poslije 'Života na vagi' zamišljam tako da smo zajedno, da se smijemo i da radim s njima sve što zamislimo a da se ne umorim prije njih“.

Upravo oni, ali i suprug su joj najveća podrška u ovom procesu. „Moja je najveća podrška i najbitnija osoba u svemu ovome moj suprug koji mi je sve omogućio da se prijavim i odem u 'Život na vagi' jer nije lako ostaviti djecu, ali sam znala da uz njega neće biti nikakvih problema i briga“, rekla je.

Ivana je i sama pokušavala izgubiti kilograme; i s vježbanjem i s dijetama; no uvijek je to bilo bezuspješno. „Dijete bih uvijek držala nekih mjesec dana i onda bih ili brzo izgubila volju ili ako bih i postigla neki dobar rezultat, odmah bih se opustila i kilogrami su se brzo vraćali. Kad je o vježbanju riječ, probala sam, ali kratko, jedno mjesec dana - hodanje i malo teretana, ali isto nije uspjelo“, iskreno kaže i otkriva da će ovaj put biti ustrajna u svom cilju jer se želi naučiti hraniti zdravo kako i njezina djeca ne bi jednoga dana imala problema s kilogramima.

VIDEO Ruska političarka je hit na društvenim mrežama zbog frizure i osebujnog make upa!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije