izazovna

Otkriva li ova haljina previše? U drugi plan bacila Thora

jaimie alexander
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
1/8
05.11.2013.
u 11:11

Staviti u drugi plan plavokosog nordijskog boga Thora teško kome može poći za rukom

Staviti u drugi plan plavokosog nordijskog boga Thora teško kome može poći za rukom, no čini se da je glumica Jaimie Alexander to uspjela.

Crnokosa glumica stigla je na premijeru drugog nastavka holivudskog blockbustera "Thor: Svijet tame" u izazovnoj haljini koja je na strateškim mjestima izrađena od crne prozirne tkanine.

Crna elegantna haljina u punom je sjaju pokazala istesano tijelo lijepe 29-godišnjakinje, a s obzirom na kroj, glumica se na crvenom tepihu teatra El Capitan u Hollywoodu pojavila bez donjeg rublja.

Haljina je pokrila samo nužno, no malo je toga ostavila mašti. 

Njena je haljina zasjenila i samog glavnog glumca "Thora" Chrisa Hemswortha, kojem se pridružio i Sir Anthony Hopkins, koji u filmu glumi boga Odina, Thorova oca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije