tijekom posjeta

Ovome se nitko nije nadao: Kraljica Camilla završila u reality showu koji je omiljen i među Hrvatima

Foto: Reuters
1/12
26.10.2024.
u 22:00

Kraljica Camilla neočekivano je upala na snimanje u Sydneyu, a snimanje je prekinuo zvuk sirena koje su pratile njezin dolazak.

Početak ove godine za britansku kraljevsku obitelj nije bio nimalo lagan. Teške dijagnoze nekoliko članova za ostatak obitelji značile su preuzimanje više posla, a sada, kada su se kralj Charles i princeza Kate oporavili te vratili svojim dužnostima, zajedno nastavljaju raditi dalje. Naime, kralj i kraljica supruga Camilla uputili su se u posjet Australiji, a kraljevsko putovanje u rasporedu je zauzelo šest dana. U planiranju ovakvih događaja misli se na sve detalje te prije posjeta traju duge pripreme, no jedna situacija koja se odvila u Australiji bile je neočekivana. Kraljica Camillu dočekala je situacija koju nije očekivala, a to je da je na mjestu koje je prema rasporedu trebala posjetiti bio sniman i jedan reality show kojem će sada zasigurno porasti gledanost. 

Kraljica i kralj zbog ovog događanja nisu mijenjali plan posjeta po Australiji i Samoi gdje se nalaze od 18. listopada, a trebali bi se vratiti 26. listopada. Kraljica je dolazak na set reality serije sjajno prihvatila te se prilagodila. Naime, Camilla je izazvala popriličnu pomutnju pojavivši se nekoliko metara od mjesta na kojem se snimala emisija 'Brak na prvu'. Kraljica Camilla neočekivano je upala na snimanje u Sydneyu, a snimanje je prekinuo zvuk sirena koje su pratile njezin dolazak. 

Natjecatelji emisije nagnuli su se preko balkona kako bi vidjeli dolazak kraljice, što je snimljeno te će biti prikazano u nadolazećoj sezoni popularne emisije. 'Svi kandidati snimali su je svojim mobitelima i producenti su brzo premjestili snimateljsku ekipu kako bi dobili snimku. Znaju da bi gledanost bila visoka kada bi pokušali na neki način uključiti kraljevsku osobu u emisiju', rekli su iz produkcije za strane medije.

GALERIJA Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, a ovo su njena najbolja izdanja

1/43

VEZANI ČLANCI:

Ipak, kraljica nije namjerno došla na snimanje, već je na lokaciju stigla kako bi posjetila knjižnicu Green Square, koja se nalazi u blizini, a Camilla je sa školskom djecom razgovarala o knjigama i pisanju.

Inače, verzija showa "Brak na prvu" postoji i u Hrvatskoj, a u njoj se kandidati prvi put susreću pred oltarom te kroz ovaj sociološki eksperiment kreću zajedno živjeti. Na kraju showa, kandidati odlučuju žele li ostati zajedno i u stvarnosti ući u vezu ili se među njima nije rodila ljubav. U Hrvatskoj je show imao nekoliko sezona i dao nekoliko parova, pa čak i jedno dijete. Hrvatska inačica snimljena je nakon što je show bio uspješan u drugim zemljama među kojima je i Australija. 

VIDEO Novi detalji svađe Sergeja Trifunovića i njegove supruge

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije