Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pojasnila pratiteljima

Pamela Ramljak otkrila 'misterij' oko novog stana na Zrinjevcu: 'Ne selim se ja'

Foto: Instagram screenshot
1/10
23.02.2022.
u 12:56

- Znate kolko se veselim uređivanju, to mi je nešto najdraže odmah iza mog posla i drago mi je da imam i tu mogućnost - objasnila je pjevačica Pamela Ramljak pratiteljima dodavši kako je stan u centru u vlasništvu njezine majke.

Pjevačica Pamela Ramljak (42) početkom tjedna objavila je video nove nekretnine na svom Instagramu. Riječ je o prostranom stanu na zagrebačkom Zrinjevcu koji Pamela planira renovirati.

- Kreće avantura 😊 Od sljedećeg tjedna radovi, pokazat ću vam svaku fazu. Slobodno ukradite koju ideju o uređenju i pratite postove. Jedva čekam - pohvalila se Pamela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

Mnogi su, bez obzira na to što je ranije kazala kako ne kupuje stan za sebe, zaključili da se seli. No, sada je i sama Pamela odlučila još jednom potvrditi kako stan kupuje za svoju majku, te da će ga ona srediti i iznajmljivati zainteresiranima. 

-Ne znam zašto svi misle da selimo.. Ovaj pogled mijenjati... NE, naravno. Stan u centru je mamin, a ja ću ga srediti i izdavati. Ako će nekome trebati za nekih pola godine, eto prilike 😂. A znate koliko se veselim uređivanju, to mi je nešto najdraže odmah iza mog posla, i drago mi je da imam i tu mogućnost. Eto. Pusa svima - pojasnila je Ramljak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

 

Podsjetimo, Pamela je krajem siječnja napisala da traži stan u Zagrebu, a mnogi pratitelji pomislili su već tada kako se seli iz kuće koju je nedavno sagradila. 

"U gradu..Ovih dana intenzivno tražimo stan i mogu samo zaključiti da nisam trebala prodati svoj stari stan, i da sam imala enormnu sreću sa sadašnjim... Ali vjerujem da će već nešto dobro naletjeti.. Ako ste u najmu, je l' radije birate centar, širi ili uži ili vanjske dijelove Zagreba?" napisala je Pamela, a brzo su joj se počeli javljati pratitelji. 

Crnogorska novinarka, pjesnikinja i pjevačica Jelena Kažanegra brzo joj se javila u komentarima. 

"Pa zar nisi sagradila kuću, mila?" Pamela joj je brzo odgovorila kako stan planira kupiti kao investiciju. Pojasnila je i kako stan zapravo kupuje njena mama, a ona ga planira preurediti.  Ranije je otkrila i kakav stan točno traži. 

"Tražim stan za kupnju, 50, 60 kvadrata. U tramvajskoj zoni sa parkingom. Nenamješten, u biti bi ga cijelog renovirala. Važna mi je lokacija i da zgrada nije prastara. Centralno plinsko grijanje ili toplana. Uredni papiri. Ako znate nekoga da prodaje, molim vas javite mi u Inbox. Sve ću doći pogledati. Naravno, radi se o Zagrebu.Hvala svima na informaciji" napisala je pjevačica na Instagramu. 
 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

PH
Petarstijena-HR
13:29 23.02.2022.

Lijepo su ti prodali precijenjeni stan,izgubila si barem 50% od cijene koju si platila,vidjet ćeš sada kada nekretninski balon pukne,ubrzano sa događajima u Ukrajini...Ljudi ne kupujte nekretnine,imati ćete financijske gubitke...,balon ubrzo puca..

SN
sasa.novak.58
13:37 23.02.2022.

Uh, sad mi je lakše. Ali neko vrijeme je bilo stani-pani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije