Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije štedjela

Partnerica Ronaldu za Božić poklonila automobil čija je cijena dva milijuna kuna, njegov izraz lica sve je rekao

Foto: Instagram
1/10
26.12.2022.
u 18:30

Georgina Rodriguez Ronaldu je za Božić poklonila Rolls Royce, a oboje su snimke s poklonom podijelili na društvenim mrežama.

Partnerica nogometaša Christiana Ronalda, Georgina Rodriguez na svojem je Instagram profilu podijelila video u kojem je pokazala što je svojem odabraniku poklonila za Božić te kako je on reagirao na poklon. 

U videu se vidi kako Georgina u crvenoj haljini i štiklama prolazi njihovom kućom te pokazuje kako izgleda njihov stol, a potom i trenutak u kojem Ronaldo ostaje šokiran kad ugleda poklon te se počinje smijati. Naime, Georgina nije štedjela te je nogometašu darovala skupocjeni automobil Rolls Royce, kakav košta više od 250.000 funti (oko dva milijuna kuna).

U ostatku videa vidi se i kako su se njihova djeca družila s Djedom Božićnjakom te otvarala poklone. 

I Ronaldo se pohvalio poklonom na svojem Instagram profilu gdje je podijelio fotografiju na kojoj s obitelji sjedi u automobilu, a na automobilu je još bila velika crvena mašna. S njima se fotografirao i  Djed Božićnjak.

Inače, poklon je Ronaldu barem nakratko donio osmijeh na lice, budući da su iza njega teški dani. Nogometaš sa svojom reprezentacijom nije uspio osvojiti Svjetsko nogometno prvenstvo. Ostao je i bez kluba, nakon što je u intervjuu s Piersom Morganom priznao da nema poštovanja prema treneru Eriku ten Hagu.

Tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru Ronaldo se posvađao i sa Fernandom Santosom jer ga on nije stavio da igra svih 90 minuta tijekom nekih utakmica. 

VIDEO Massimo je nanizao brojne hitove, a sve je počelo idejom Siniše Škarice koja ga je dovela do vrha top lista

Komentara 3

PA
parenga
19:41 26.12.2022.

Njemu to ništa ne znači jer već ima auto, a nije mu ni specijalno jer mu je kupila poklon od njegove vlastite love 😁.

LI
liliZG
20:24 27.12.2022.

točnije bi bilo reći, ronalo kupio sam sebi novi auto...

SH
Shorv600
14:20 27.12.2022.

Ko nema u glavi ima u nogama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije